Söndag

Ja, då var vi framme till söndag, idag.

Idag vaknade jag hos Stephanie av någon anledning! Kanske var det för att jag somnade där men detta kan endast House svara på!

Dagen började ganska trögt då Stephanie hade feber, men tillslut kom vi ut för att äta och handla lite.

 

Sedan tjatade jag till mig att vi skulle åka och kolla på lite framtida bilar, och det gjorde vi. Jag var så inne i att test sitta och känna på två bilar, båda från Toyota. Så jag glömde helt och hållet att fota dom.

Den ena är en Prius och mer än bil Stephanie vill ha men för mig är det än lite billigare och mindre variant som gäller, Auris. Båda finns nog på bild på deras hemsida om ni är nyfikna men annars får ni bara lita på mig när jag säger att ni troligtvis har sätt båda då de är två väldigt vanliga bilar.

 

 

Sedan åkte vi även till ett stall där Stephanie har massor av barndomsminnen, men vi var mest där för oliver skuld. Han gillade dock inte de stora ”hundarna”, som Moffa kallade dom…

Vi var inte långvariga men jag han få en bild i alla fall.

 

 

Sedan åkte vi hem till Stephanie och när jag tog ut Olivers barnvagn vart han helt till sig och ville sitta i den, han älskar den av någon anledning. Så oliver och jag gick på en kort promenad runt kvarteret där vi stötte på lite buskar och hus på vägen.

Dessutom hittade vi än usel lekplats, som oliver ändå inte ville leka i eftersom han hade fullt upp med mitt silvriga tuggummipaket. Han är bra rolig min gosse.

 

Vi hittade en trappa...

....Ett hus...

...Och en Oliver :D

 

Hoppas ni haft en bra och trevlug helg, det har i alla fall jag haft.

Peace Out

bloglovin

Kommentarer
Postat av: Emelie

Yeay, vilken mysig dag!:D Superkul inlägg, men asfina bilder också!(Y)

2010-10-18 @ 09:15:43
Postat av: Dennis Svarar

Emelie- Kul att du tycker att texten också är rolig att läsa, själv anser jag att jag inte är någon författare eller liknande.

2010-10-18 @ 22:02:13
Postat av: Emelie svarar, på Dennis svarar

Hahah! Men det krävs inte så mycket för att få texter till bilderna att bli intressanta, fina bilder gör det mesta jobbet!;) Och, jag menar, en bild på en bilstol blir ju lite mer intressant med en text än utan!;) Så texterna till är super!:D

2010-10-25 @ 23:22:14
Har du någonting på hjärtat?:

Vill du piffa till din kommentar så det blir lite roligare för oss? Då kan du använda dig av dessa kommandon:

Fetstil - *Din text*
Understruket - _Din text_Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback
plusikassan.se
bloglovin RSS 2.0