Strömavbrott

Mellan 22.00 och 23.1o så var det strömavbrott i nästan hela Solna. Själv satt jag vid datorn och höll på med min design som jag trodde att jag skulle bli klar med tills ikväll men nej nej.

Under den här timmen så satt jag och min bror Kevin och spelade kort, vänd 10:a och dam=0 vart det.

Och vår frys gick sönder igår så i morgon så ska vi ng köpa en ny, allt kom så tätt inpå varandra.
Först gick frysen sönder, sen fick vi laga allt som fanns i frysen och sen så försvann elen. Det var helt enkelt en väldig oturlig dag idag.

Men jag mår mycket mycket bättre nu och jag kommer att gå till skolan imorgon. Har mått bra ända sen jag vaknade klockan 15.00 idag, så såning om får jag träffa mina älsklingar också!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Design

Jag har lite problem med min design, jag vill att texten i min "side" ska bli svart när man håller muspekaren över och så vill jag att de där benen som sticker ner i min "side" också försvinner. Snälla hjälp mig! :(

Designen
bloglovin                                                                                                                        

En morsdag jag kommer att minnas

Som ni alla redan vet så är det mors dag idag, och jag ska egentligen vara och jobba. Nu kanske ni undrar varför jag inte är det?
Det är så att igår när jag gick och lade mig för att sova så började jag frossa, dvs att jag "hackade" tänder och frös väldigt mycket. Den här symtomen brukar jag få innan jag måste spy.

Klockan var nog runt fem på morgonen när jag vaknade alldeles kallsvettig och kissnödig. Så jag pallrade mig upp till toaletten och satte mig och kissade, ja, ni läste rätt, jag orkade nämligen inte stå upp. När jag hade kissat klar så spolade jag och skulle precis tvätta händerna, men då kände jag att det var dags.

Så dar satt jag med huvudet i toaletten och spydde som en gris. När jag kände att den här omgången var över så ropade jag på mamma som också är sjuk för den delen. Hon hämtade ett glas vatten och en toapappersrulle till mig. Sen gick hon och lade sig igen.

En halvtimme senare så orkade jag inte sitta upp längre så jag tog en handduk som fanns i badrummet och lade mig på mattan på golvet, och somnade.

Klockan tio i sju vaknade jag och kände mig kryare, och inte illamående. Jag gick in till mitt rum för att sova vidare. Mamma kom in några gånger och frågade lite saker om solvalla, och vad jag hade i mitt skåp där. Eftersom min bror också jobbar där i helgen så fick han nyckeln till mitt skåp och mitt bank nr. så att jag kunde få min lön.

Nu sitter jag här framför datorn och dricker bubbel vatten och tänker på Stephanie och min lilla Oliver. Jag saknar dom så mycket, och kommer förmodligen inte få träffa dom på ett bra tag. Det känns så himla dåligt att vara sjuk, känner mig så hjälplös!

Tack för att ni läste, det kommer förmodligen fler inlägg senare idag, och kanske en ny design som jag håller på med.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Redy, set, GO!

Idag hölls de första Elitloppen år 2009! Det var en som van en halv miljon och en till som van 30.000 kronor.

idag har jag jobbat i det "dyraste" köket, dvs att deras måltid kostade mest.
I menyn fick man förrätt, varmrätt och dessert. Och allt kostade 1299:- exklusive dryck.
Om jag fick gissa så tror jag att vi sålde 2.000 sådana tre rätters måltider. Ni kan ju räkna ut hur mycket det blir i pengar, och dricks/tip.

Har satans ont i fötterna och ryggen nu, jätte trött är jag också. Men imorn ska jag upp samma tid och jobbar förmodligen till åtta på kvällen.

Nu ska jag bara ta det lugnt och somna till min teveaparat!

Tack och Hej!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Sweet Dreams... not

Vaknade klockan 06.30 i morse av att någon borrade i väggen. Vart så nedrans sur på det, tills jag öppnade ögonen och såg att det var min mobil som vibrerade.

Jag drömde nämligen att någon borrade i en vägg, så ljudet förvärrades en aning pga det också.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för min buss går klockan 07.27, nedanför huset. Och nu måååste jag äta frukost, innan jag dör.

Tack och Hej!

/Dennis*
 
bloglovin                                                                                                                        

Prepp

Min kompis Fredrick hade fixat jobb som kock på solvalla för mig, han och några till. Och idag var första dagen, och det var mycket prepp (förberedelse), för morgondagen då det är det största loppen i hela europa, kanske hela världen.

Dagens sysslor:
* Göra frukost påsar år 300 personer - Tid - 90 minuter.
* Stapla frysplattor på en kärra - Tid - 60 minuter.
* Äta lunch - Tid - 30 Minuter
* Lägga 1500 tallrikar, dvs göra i ordning hela rätten och ställa på "granar", som vi sedan ställer in i kylen tills morgondagens event - Tid - 2-3 timmar.
* Byta om och gå hem

Jag kunde ha fått gå hem vid sex ungefär men valde att stanna för jag är ju timme-anställd.

så nu är jag hemma och ska designa min blogg färdigt. Började med den igår och är rätt så nöjd hit intills.

Tack och Hej!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Elite Loppen

Jag jobbar på Elite Loppen som kock hela helgen, från och med idag klockan 14.00

Stephanie kanske åker till Norge imorn, och jag stannar såklart eftersom jag pluggar och jobbar.
Kommer försöka skaffa extrajobb året ut, men ingen vill ha mig.

Tråkigtinlägg, jag vet men jag har inte mycket tid, ska fixa mig sen går min buss klockan 13.27.
Kommer nog bli ett inlägg om dagen, s ni får veta vad jag gjort, om det gick bra etc.

Glöm inte att det blir frågestund då jag når 500 unika besökare på en dag. Tack och Hej!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

BVC

Inatt sov jag hemma hos Stephanie med Oliver, ohc det var en lugn natt. Oliver vaknade bara en gång och de tog stephanie hand om, eftersom hon hade det han villa ha, mat. Ja, min lilla gosse kommer bli sumobrottare om han fortsätter som han gör, han kommer bli som jag när jag var liten, jag var nämligen jättestor.

Sen vaknade vi någon gång vid 08.00. Eller rättare sagt, Stepahnie och Oliver vaknade, min skönhetssömn fortsatte ett tag till!
Vi hade BVC-tid idag klockan 10.00 och vi hade tänkt att vi ligger ett steg före i schemat, men nej nej. När jag vaknade gick jag upp och såg en ledsen Stephanie, och samtidigt kom hennes pappa in och sa att det spö regnade. Jippi, då var det bara kasta egentiden i papperskorgen.

Medan Stephanie och hennes pappa åkte och hämta barnstolen för att åka bil till BVC, så fick jag ta hand om det lilla söta men samtidigt väldigt sura barnet Oliver! Han skrek i en hel halvtimme, precis den halvtimme då dom skulle ge sig av. Han som precis hade ätit också, men ändå var han hungrig! Busunge!

Sen när de kommer tillbaka får han sin mat och vi får vår. Sen åker vi snabbt ner till BVC, där det står en hund mitt på vägen. Till en början fattade jag inte någonting. Alla bara stod där och kollade på hunden. Tillslut såg jag att den inte var kopplad. Stephanie sprang in med Oliver för att komma undan hunden, medan jag tog väskorna så tippar den på sina små tassar mot bilen och ingången till vårdcentralen. När jag ska gå in så kommer hunden efter. Jag stänger in den bland två dörrar och försöker lugna ner den med den bet mig(i luftenom ni förstår).

Inne på BVC mötte vi en ny barnsköterska eftersom vår ordinarie var ledig och hade åkt på semester. Hur som helst gick allt som det skulle och Oliver väger nu 4850g, det betyder att han har gått upp exakt 2kg på exakt sex veckor. Hans "kurva" liknar mer en stolpe än en kurva, och har gjort det sen första besöket.

Oliver fick också en bakläxa av sköterskan, han var nämligen för svag i nacken och armarna så det blir ett fyspass för pappa och Oliver varje dag framöver! Oja, han ska bli lika stark som sin far också.

Sen på vägen ut så ser vi samma hund som "bet" mig med sin ägare, hunden var tydligen bunden och hade bitit av kopplet på mitten eller liknande.

Glöm inte att jag KOMMER att ha frågestund den dagen jag når 500 unika besökare! Tack och Hej!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

26 and 27/05-09

Nu har jag vart inaktiv ett bra tag känns det som, så nu är det dags för ett nytt inlägg.

Igår var jag i skolan som vanligt, i skolköket. Jag serverade idag och det gick väldigt bra för mig och det var mycket roligt. Min kolega däremot råkade ut för en olycka som drabbade hans "rykte". Han råkade nämligen tappa en hamburgare på en gäst, pinsamt. Men jag förstår att det var svårt att servera, för det första var det trångt mellan gästerna, och för det andra hadde kockarna gjort en uppläggning av rätten som inte var så rolig. Den var ungefär 20 centimeter hög när den stod på talriken.

Som tur var fick jag ingen hamburgare bäställd. Jag hade totalt 14 gäster, 4bord och alla åt fisk. Tråkiga saker.

Sedan efter skolan så åkte jag direkt till Stephanie som var hos hennes pappa. De hade ätit på Max tror jag, om jag inte ligger en dag bakom nu. Hur som helst så åt vi middag där, det vart hamburgare oxh chips liknande potatis, som man friterar. Sen efter maten så var inte Oliver glad, han hade förmodligen ont i magen eller liknande.

Klockan åtta var det dags att ge sig av hemmåt, jag åt ett håll och Stephanie åt det andra. Men icka sa nicka! Stephanie mådde inte så bra efter maten, hon sa att hon mådde illa och att det kändes som att hon hade ätit något dåligt.

Jag stannade kvar med Stephanie och tog hand om Oliver medans hon vila, och försökte få tag på hennes mamma. Klockan elva ringer Stephanies mamma och säger att hon kan sova där inatt så länge hon hade saker till Oliver, och det hade såklart Stephanie, eftersom hon är den bästa mamman i världen!

Det vart så sent så jag sov där också, så jag och Stephanies pappa gick ner i källaren och hämtade en madrass som jag kunde sova på. Den var jätte bekväm men liten i mina ögon, den var nog 45 bred, och den jag har hemma är 160 bred. Altså är den nästan fyra gånger så stor.

Klockan 01.00 somnade jag och vaknade klockan kvart över sju tror jag. Jag skulle nämligen till skolan idag, som vanligt. Oliver var snäll hela natten och jag fick sova ut.

Det börjar bli varmt ute och det gör att jag inte sover så bra på nätterna.

Skolan idag var tråkig, samhälle, natur och sen fika på matten vilket jag trodde var imorn! 

Nu sitter jag hemma hos Stephanie och skriver för både idag och igår. Oliver är snäll idag och Stephanie med för den delen, haha!

Imorn blir det BVC (barnavårdcentralen), så då får vi se om han kan fokusera blicken, vikten, längden och förmodligen om han kan hålla upp sitt huvud någorlunda bra.

(fetstilen går inte att ändra, inte ens på HTML - linken)

Bye bye
/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Myggor, ett handikapp?

Idag när jag var på väg hem från min lilla familj så hände något jag inte var beredd på. Det var nämligen myggor som var ute och flög, och det var inte lite heller!

När jag kom till kungsängen pendeltågsstation, då ser jag att det är en liten kille på sju år ungefär som springer runt med armarna tätt in till krppen samtidigt som han flaxade med dom, och på top av allt det här så grät och skrek han som om det vore jordens undergång.

Jag trodde nämligen att han var handikappad, och svårt att kontrollera sina rörelser. Så jg kollade på honom en gång, gick förbi och ställde mig på mitt vanliga ställe, där jag brukar stå och vänta på att tåget ska komma.

När jag stått still i 30 sekunder så ser jag en mygga, men gud! Tänkte jag och kollade på myggan.
Efteryttligare tio sekunder så är det ett tiotal myggor runt om mig och jag förstod nu genast varför den lilla pojken skrek så mycket, han var inte handikappad, han var bara omringad av myggor! Ganska kul tyckte jag.

När jag stått och väntat i 5 minuter kommer tåget, gud va skönt tänker jag, nu slipper jag bli biten.
Men så var det inte, jag tror jag har ett myggbett på brödtet och ett i hårbotten.. Skulle nog ha gjort som den lilla killen, sprungir runt som en liten griskulting!

Men men, nu är jag hemma och ska jobba på min design lite innan jag går och lägger mig!

Tack och hej!

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Tävla om en ny och snygg design!

Nu har ni chansen att få en helt ny design kostnsdsfritt! Du behöver inte bli medlem eller hålla på med sånt tjafs! 

Allt du behöver göra är att gå in på  och läsa reglerna! Tävlingen avslutas i morn, den 24 maj!

/Dennis 

bloglovin                                                                                                                        

Header

Som vissa av er vet så försöker jag få tag på en människa som göra fina blogg headers. Jag vill nämligen piffa till min blogg med en fin liten header!

Jag är villig att byta ut bakgrund om det är så att ni kan göra en jätte fin header som passar till den!

Vem du än är, vart du än är så vill jag att du ska hjälpa mig! 

/Dennis 

bloglovin                                                                                                                        

BajsMasakern

I förra inlägget kan ni läsa om att Oliver precis pruttade under inläggets gång. Och ja, det här inlägget handlar bara om det!

Han slutade inte prutta på ungefär en tio minuter en kvart. Medan Stephanie bar upp honom på skötbordet så pruttade han som om det var hans sista dag på jorden! När Stephanie står där och väntar på att all prutt och bajs ska komma ut så sitter jag och skriver inlägget "Natten". Tillslut så hör vi ingen prutt på ett bra tag, då frågar Stephanie om han ska prutta mer och då sa han "UUUUEHÖHHUE", vilket betydde nej. När Stephanie ska torka Oliver i stjärten så hör jag från Stephanie "ÅÅÅÅH!!!!", jag kollade snabbt upp och ser att hela golvet, skötbordet och Stephanie är täckta med Olivers gulfärgade bajs! Jag skrattar lite medan jag går över för att hjälpa till. När jag ska torka golvet lite snabbt så att vi slipper trampa i bajset så hör jag Stephanie igen, "Men ååh, inte nu!!". Då hade Oliver kissat ner hela sig!
Försöker du slå världsrekord frågar jag Oliver men jag får inget svar. 

Så nu var det dags att få bort allt bajs och kiss från golvet, skötbordet, Stephanie Och Oliver! Det fick bli ett bad för Oliver helt enkelt. Så nu har han badat, jag och Stephanie har bytt kläder och nu sover han och drömmer om sitt lilla rekord försök!

Tack och Hej! 

/Dennis

bloglovin                                                                                                                        

Natten

Som ni kanske redan har läst i Stephanies blogg så har jag tagit Oliver i princip hela natten. Det var väldigt jobbigt men eftersom jag inte behöver gå upp varannan timme på vardagar så tycker jag att Stephanie förtjänade det! 

Natten började med att Stephanie somnade klockan 00.00 ungefär och då sov Oliver lite halvt, men klockan halv ett så ville han inte ligga i mammas tråkiga säng så jag lade honom i gungan och började gunga upp och ner. I ungefär en halv timme så låg han och skrek och protesterade, jag tänkte att han kanske var hungrig så jag gjorde ett försök att väcka Stephanie. Men hon sov som en stock! Efter att ha försökt i 10 minuter så började Oliver tystna, så jag struntade i Stephsnie. Och jag vill bara tillägga att jag stod upp från att jag lade ner honom, just för att Stephanie låg helt utslagen på den delan av sängen som man kan sitta och vagga honom samtidigt.  Efter en hel timme av vaggning så somnade han! Det var då jag skrev inlägget "Good Night".

Klockan 3 vaknade Oliver igen och jag gick upp och hämtade honom så att Stephanie skulle kunna amma medans hon låg ner. Efter 5 minuters aning så skulle han rapas och efter yttligare 5 minuter skulle blöjan bytas, och ni kan ju gissa vem som fick göra detta? Jo, jag.

När jag hade bytt blöja så gick jag och Oliver tillbaka till mamma Stephanie, men då ville han inte äta mer än 5 minuter till. Så då var det bara att rapa honom igen och hoppas på att han skulle somna. Men det ville han inte, både jag och Stephanie försökte med det mesta men inget var bra nog för den lilla prinsen. 

Tillslut somnade han i vår säng tror jag och sedan vaknade han runt 08.00 skulle ja gissa på. Då gick jag upp och bytte en till blöja på honom, detta var den tredje blöjan, vilket var ganska lite tyckte ja. (Oj nu pruttade han precis bara för det :D) Sedan lade jag honom i gungan och vaggade honom i drygt en timme innan han somnade.

Runt klockan tio vaknade Oliver igen men då var mitt pass över, och Stephanie tog över. Medan Steohanie och Oliver var vakna så passade jag på att sova. Jag vaknade klockan tolv ungefär och var jätte utvilad jag med! 

Jag tycker att det var en rätt mysig natt även om den var jobbig! 

Tack alla läsare, och kommentera gärna! 

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Good Night!

Nu har jag vaggat Oliver sedan halv ett ungefär! Är ganska slut nu så jag ska sova!

Jag tänker inte vara så rolig i det här inlägget, just på grund av att jag är helt slut i skallen och kroppen! 
Men jag vill tacka alla läsare! Och jag vill också uppmana er till att kommentera mera! 

Föresten så kommer jag ha en frågestund då jag når 500 unika besökare på en dag, frågorna kommer att få ställas under fyra dagar och på den fjärde kvällen så skriver jag ett inlägg med svar till alla era frågor, jag kommer också göra en egen kategori till det inlägget, som kommer heta (Frågestund) för att ni lätt ska kunna kolla upp innan ni frågar någonting som jag svarat på redan, i kommentars rutan. Då kommer jag att ignorera det eller svara om jag är på bra humör och väldigt snäll! 

Men titta, nu vart det ju ett okej och roligt inlägg! :)

Ha de gött och sov nu för tusan! 

/Dennis 

bloglovin                                                                                                                        

+ eller -

Hej, jag känner att min blogg inte är fullbordad riktigt än! 
Kan ni hjälpa mig att komma på saker som går att förbättra, ta bort eller lägga till!

Steephii.blogg.se - Har frågestund tills på lördag kväll! Och på Söndag så avslöjar hon en massa! Missa inte tillfället nu!

/Dennis

bloglovin                                                                                                                        

Hur är det att vara ung pappa?

Jag fick en fråga om hur det är att vara ung pappa.

Till en början vill jag inte rekomendera att sträva efter att bli ung förälder, varför?
* Jo, för att du inte har en stadig ekonomi.
* Du KOMMER att få blicka som inte säger "Men gud vilket sött par" utan "slarviga ungj****r", vilket inte är så kul.
* Folk kommer tro att du är en dålig förälder och att du tar sämre hand om barnet än om du skulle vara över 18.
* Sosialen KAN bli inblandad.
* Svårt att hitta jobb, speciellt nu när det är lågkonjuktur (stavning) Och en massa mer punkter! Men det har jag inte tid för.

Men det finns självklar fördelar också! Men dessa håller inte till varför man BÖR bli ung förälder.
* Bättre kontakt, med tanke på att ens förälder blir som en vanlig svensonfamiljs större syskon.
* Man lever ett mer activt liv (oftast), dvs att man orkar mer som ung än gammal, men det förstår väl ni med? Och ett fåtal till.

Men jag säger inte att det är dåligt att vara ung förälder. Själv tycker jag att 25 är en bra ålder.
Att bli förälder innebär an massa ansvar som ingen som inte har barn kan tänka sig, det går inte. Men att bli förälder är ett stort steg i livet, för alla åldrar. Men jag och Stephanie har inte ens vart fulla, haft en annan partner (seriöst förhållande), det är ett riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiktigt stort kliv här i livet, vi kommer nu ha Oliver i hela våra liv! från 15/17 till runt 80!
Jag vet att det är lite obegripligt men vi är väl menade för varandra.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, ni får fråga så svarar jag på det jag kan svara på!

Tack så mycket och glöm nu inta att bevaka min blogg via Bloglovin!

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

And The Winner is.....

*Trummvirvel*

Steephii.blogg.se - Som har vunnit ett present kort på 500:- som kan användas på bla H&M!

Gratta min lilla söting! Länk nere i höger hörn om sidan :D

Grattis gumman! <3
bloglovin                                                                                                                        

Oliver <3

Jag vet att Stephanie har laddat upp samma bild, men det är i princip den ända vi har som inte visar för mycket! 

Men det ni ser är i alla fall min son, Oliver! Och han är det sötaste ni någonsin kommer att få skåda!

Oliver <3För er som inte vet, Oliver föddes, 16/4-09 och vägde 2850 gram! Men nu väger han runt 4500 gram skulle jag gissa på!

Pappa älskar dig!
bloglovin                                                                                                                        

Svar på frågor

Jag har fått ett par kommentarer om hur jag och Stephanies träffades om vi är tillsammans osv. 
Och ja vi är tillsammans, ni kan kolla på http://steephii.blogg.se/2009/march/emo.html. Hon har skrivit om när vi träffades och hon har en bild på Oliver för er som inte tror att han finns.

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Del: B

Idag har jag haft nationella prov i matte del B och det gick okej, inte dåligt men okej.
Jag började provet kl 09.00 och var klar kl 09.52, och då fick jag sluta för dagen. 

På vägen hem tänkte jag på vad jag skulle äta till lunch, men jag hade ingen aning. Men när jag gick förbi en hylla inne på "DagsLivs" så ser jag att det är den "Amerikanska hyllan" som finns i vissa affärer. Jag gick in till hyllan och kollare om det fanns något, och det gjorde det också! Macaroni and Cheese tror jag att det heter. Det kostade mig 35kr och jag vart proppmätt! 

Ungefär runt tolvslaget så messade min älskling mig från sin mammas mobil och sa att jag var välkommen över. Jag stängde genast av datorn och gjorde mig redo för det blåsiga vädret! 
 
Nu är jag här och vi har inte gjort så mycket! Har skaffat "Bloglovin", och det innebär att ni kan bli uppdaterade när jag lägger upp nya inlägg! Klicka bara på länken till höger om sidan under omröstningarna. Bli medlem och sen bevaka, du får inga onödiga mail eller kostnader när du går med i Blooglovin så det är bara att tuta och köra!

Och en sak till! Jag fick en spargris av min bror och hans familj i julas och jag har lyckats spara 180kr och 50öre! + En summa på mitt konto som ni inte har någonting med att göra! :)

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

200!

Nu har jag nått 200 unika bevakare på en dag! :D

Jag hoppas att det fortsätter!

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Svar till Hanniz

Hanniz:
Söt blogg, inga bilder på oliver?=)

Svar:
Jag och Stephanie har tidigare bestämt att vi inte skulle lägga upp bilder på Oliver så att okända människor ska kunna se honom. Men som det ser ut nu så kommer det nog att komma upp en bild snart.

Tack för din fråga!

Tycker ni att det är bra eller dåligt att vi inte lägger upp bilder på Oliver, och varför tycker ni så?

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Speak up!

I dag klockan 11.10 hade jag nationella som jag hade glömt bort att jag skulle ha! Men tur att man har Fredrick som påminner en.
Det var Engelska nationella del 3 som är tal. Jag och Fredrick och alla andra killar i klassen fick en kvart på oss att förbereda oss. Medans alla tjejer satt i ett rum och pratade om graviditet (passande) så gjorde vi nationella.

Del 1: helst, man skulle välja 5 olika rubriker om "Vilken är den jobbigaste situtionen när man pratar inför grupp", och sen skulle man säga vad man tog på första plats och varför, osv. Jag tog bland annat "prata i mun på en medans man talar" och "pratar med ett helt obegripligt språk". Det var del 1, nu till del 2.

Del 2: Man skulle ta fyra olika ord och säga vad det har med kommunikation att göra och om man tyckte att det var bra eller dålig kommunikation och varför. Jag och Fredrick skulle välja samma så vi tog Music, feelings, computers and free time. Vi tog dessa just för att man kunde koppla ihop dom, musik+känslor och datorer+fritid. Detta gjorde att det var lättare och tog mindre tid, vi hade nämligen bara en kvart på oss att pressentera och framföra deta.
Allt skulle självklart vara på Engelska.

Det gick bra och Alex som är min Engelska lärare sa "Well, you both past, ofc(självklart)" och det gjorde mig glad.

Och under tiden vi pratade så ringde min telefon som jag hade satt på ljudlöst in case of, det var Lena på Melanders som ville att jag skulle jobba den 30/5. Med att lägga upp talrikar för elitloppet! Men eftersom jag står som kock på elitloppet så tackade jag nej, får antagligen mer stålar som kock.
För er som inte vet vad elitloppet är så kan jag berätta att det är ett lopp som jag tror går 1 gång om året och det är 50.000 gäster på 2 dagar och alla ska självklart äta, där rycker jag in!

/Dennis

bloglovin                                                                                                                        

Svar till Linnea

Linnea:
"hur får man sånna där att man kan rösta som du har på kanten?"

Svar:
Gå in på designadinblogg.se och tryck på länken "widgets & roligheter" under rubriken "Bloggdesign" till höger om sidan. Sedan kommer en massa nya lenkar upp, tryck då på "omröstning på din blogg", som förklarar allt du behöver veta!

Tack för din fråga!

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

New Record!

Jag har nu slagit mitt rekord i unika besökare! :D

Mitt gamla reckord var 33.

Tack så mycket!

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Förlossningsberättelse

14/4-09 -  Idag fick Stephanie sina första värkar, vi trodde att det var förvärkar just för att det var de första tecknet av värkar, men det var det inte, dom var riktiga. 
Jag och Stephanie satt inne på MSN en helt vanlig dag och pratade lite allmänt om framtiden och att Stephanie kände att hon aldrig skulle få vårat barn och om hon skulle få det så skulle hon ha blivit igångsatt. Men plötsligt skrev hon att hon hade fått värkar men att jag inte skulle förhasta mig och börja klä på mig mina ytterkläder. Min reaktion när hon skrev detta går inte att beskriva, jag tänkte "jag ska bli pappa, jag kan inte bli pappa nu. Vad har jag gjort" rädsla i högsta grad var det i alla fall. Jag skrev inte tillbaka till Stephanie på några minuter, jag var nämligen helt stum. Men när jag skrev sen så vart det helt fel, "ärjsdetn sanr=?" = är det sant? till exempel. 

15/4-09 - Natten kom och Stephanie och jag satt fortfarande på msn, jag tror klockan var 3 när jag gick och lade mig den natten. Dagen efter vaknade jag runt 7 och kollade genast på min mobiltelefon. Jag hade inte fått några meddelanden eller samtal. 
"Har hon struntat i mig?" Tänkte jag och skrev genast ett meddelande till Stephanie. Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag skrev på det första men jag kan garantera att jag skrev mer än 5 stycken på 20 minuter, utan svar. 

Måndagen gick och jag skulle iväg till skolan som vanligt, men idag var jag så nervös så jag åt ingen frukost och spelade inte pingis i skolan, vilket jag alltid brukar göra. 

Kl 11.00 ungefär messade Stephanie tillbaka och berättade vad som hade hänt natten innan. Att hon hade ringt BB och att de hade sagt att hon skulle bada och ta alvedon. Hon var inge glad alls och det var inte jag heller. 

Vi träffades senare på dagen efter att jag hade slutat, vi klockade värkarna medan vi tittade på tv, dom låg inte tätt och de var väldigt oregelbundna. Stephanie vart bara mer och mer ledsen och arg. Tillslut var värkarna nästan helt borta, kl var nu 21.20 och vi var på väg till stationen. När vi joggade över övergångsstället precis utanför tåg stationen så började det igen, Stephanie sa ingenting till mig innan vi lämnade varandra och åkte åt olika håll. 

På kvällen så sa vi god natt och det var inge mer med det. 

16/4-09 - Jag vaknade kl 05.22 utav att min telefon ringde, jag visste inte vadklockan var när jag svarade så jag trodde jag var för sen till skolan. Men det var jag inte, det var Stephanies mamma som ringde från BB och sa att det kommer en bebis snart, och att hennes bror Andy skulle komma och hämta mig vid Solna centrum. Jag ringde Andy och gav han vägledningar hem till mig istället, till Huvudsta centrum. Han kom fram till Hydro macken precis brevid mitt hus runt 05.30.
Jag hade redan packat min väska måndagen den 14 då stephanie fick sina första verkar, så det var bara att säga hej då till mamma som låg och sov och sedan ge sig av. 

Kl 05.43 kom jag in i ett litet och dystert rum där jag ser Stephanie  ligga i vad som ser ut som en obeskrivlig smärta. 
Jag går fram till Stephanie och pussar henne på pannan, innan jag ens vet ordet av det så ska vi förflyttas till ett förlossningsrum. Allt gick jätte snabbt tyckte jag och rätt var det var så säger Stephanie att det trycker jätte mycket där nere, sköterskan kollar och då visade det sig att det var dags. Stephanie var nu helt öppen, dvs 10 cm. Men Oliver låg för långt upp, nästan 2 cm, så Stephanie var tvungen att trycka ner honom innan hon kunde börja krysta. När hon krystade första gången var klockan 10.35. Det gick inte så bra först eftersom Stephanie var för trång så han kvävdes. Tillslut klippte de i Stephanie för att Oliver skulle kunna komma ut, men det räckte inte så de klippte igen, detta skedde medan Stephanie krystade. 

Efter 8 minuter och 4-5 krystningar, Klockan 10.43 föddes min första son Oliver, jag hann inte riktigt reagera. Barmorskan lade Oliver på mamma Stephanies bröst men tog genast bort honom för att rengöra honom. Jag fick följa med och hade kameran med mig och fick riktigt häftiga bilder även fast jag grät som en liten flicka och inte såg ett smack så lyckades jag. När läkarna var klara så lindade dom in Oliver i en filt och frågade om jag ville bära honnom till sin mor. Jag svarade ja och tog honom för första gången, känslan av at kolla in i hans ögon och få hans ögon att kolla tillbaka för första gången var helt obeskrivlig. Jag gick in till mamma Stephanie som låg kvar på förlossningsbädden och lade hennes första son på hennes bröst, hon sa ingenting men jag visste att hon kände sig som den lyckligaste kvinnan på jorden!

Vi spenderade 3 nätter på BB där det inte hände mycket alls, höjdpunkterna på dagen var när sköterskorna kom in och tog tempen och kom med Stephanies mat.

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Fullt upp

Har haft fullt upp med min lilla son Oliver som fyllde 1 hel månad igår, men förlossningsberättelsen kommer idag, jag lovar! 

Nu har jag precis vaknat och bytt blöja på Oliver så nu sitter han i sängen omfamnad av kuddar och jag sitter mitt emot och skriver lite på bloggen. 

Jag vart jätteglad för alla kommentarer som börjar rasa in nu, det är mycket roligt att läsa vad ni skriver :D

Igår torskade ju Sverige som ni säkert redan vet. Och man visste att Norge skulle vinna efter deras första 100 poäng! Stephnie gillade han och hans låt väldigt mycket så hon vart glad att han van med 387 poäng, vilket också var poängrekord!
GRATTIS NORGE!

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Shopping!

Idag har jag och Stephanie vart i stan medan Oliver var med mormor hos en väninna!
Det var nog inte meningen att det skulle bli någon shopping men det vart det!

Några bilder på mig och kläderna jag köpte

Det här var kläderna jag köpte till mig! 

Visst var dom fina! :'D
bloglovin                                                                                                                        

Update...

Snart kommer en förlossningsberättelse upp ur mitt perspektiv, men nu ska jag och Stephanie passa på att åka till stan eftersom mormor lånade Oliver i några timmar.

  /Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Svar till Anonym:

Anonym:
  hur gammal är du & din flickvän? :)

Svar: 
  Jag vart 17 år gammal i mars och Stephanie vart 15 i oktober. 

Tack för din fråga 
           /Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Ny bakgrund


Nu har jag skaffat mig en ny bakgrund på bloggen, för er som inte ser den uppdatera sidan :) 

Hoppas ni ser vad som står nu! 

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Anonym:

Anonym: "du borde byta design, eftersom det är svårt att läsa texten"

Svar: Är det någon mer som tycker att det är svårt att läsa vad som skrivs i bloggen så säg gärna det! Jag ska genast leta upp en ny och finare design.
bloglovin                                                                                                                        

Helg

Nu är det äntligen helg och jag får vara med mina älsklingar! Just nu duschar stephanie och Oliver sover, han är så söt när han sover. 
Jag börjar få riktigt långt hår nu också så jag går med keps varje dag. 

Stephanie har lagt upp en bild på Oliver på sin blogg tillsammans med en förlossnings berättelse! Den är jätte bra!
Jag ska också lägga upp en senare, från min synvinkel! 

Jag försöker vara så aktiv som jag bara kan men jag har inte så mycket att skriva om, jag är i skolan varje dag och sover hemma så jag vet inte vad Oliver gör på dagarna, han kanske har lärt sig massor som inte jag vet om. 

Som sagt kommer en liten "pappa förlossnings berättelse" upp sen och förmodligen en bild på min lilla gosse :)

Ta hand om er

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

N-Prov

I dag var det nationella proven i matte! Det gick okej men det kunde ju ha gått battre..
G kommer jag iallafall få, så jag blir i alla fall nöjd!

Efter nationella hade jag lunch i 4 timmar tror jag, då tog jag en lite tupplur på soffan i skolan tillsammans med Ludde.
Sen var det matte igen! Trist men kul eftersom det bara är 5 st som kommer varje gång och det är jag som är "smartast" eller mest sabb tänk i klassen. Och Åke sämst och dummast! Men så länge det flyter å tycker jag att matte är skit kul!

Sen träffade jag Stephanie och världens sötaste lilla pojke Oliver, men som vanligt så måste jag åka hem runt nio... Det suger, sen kommer natten och det blir svårt att sova och bajs :(

Men i över imorn är det ju fredag och jag får förmodligen sova hos stephanie. Och imorn får jag väl också det. Think bright kiddo! :)

KOMMENTERA

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

BVC

Idag är det måndag och ännu ett BVC besök att passa tiden till! Idag hade vi tid kl 15:15 och det betyder då att jag måste gå lite tidigare från en lektionen, och då måste man ju säga vart man ska inför hela klassen men det är inga problem längre för alla vet! 

När vi kom till BVC (tio minuter tidiga) så satte vi oss i vänterummet och pratade lite. Stephanie gissade på att han skulle vara 54 cm lång idag och det var han också! Grattis gumman, och han vägde hela 4110 gram! Det är en viktökning på 1260 gram på 3 veckor och fyra dagar! 

När jag sedan kom hem så sat jag med mamma och kollade när hon åt, för jag hade ätit hos Stephanie redan. 
Jag berättade om besöket på BVC och hon skrattade och sa att han kommer bli en jätte/giant som Olivers kusin Ragnar som är 10 månader och väger 11 kg. Jag var nämligen också "stor" när jag var "liten" (MEN HUR BRA LÄT DET DÄR >.<), så jag gick och hämta mitt BVC papper där min vikt och längd står och jag, Ragnar och Oliver ligger nästan exakt lika, det skiljer fårtal gram och milimetrar! Haha! Så det finns lite pappa i Oliver ändå! 
Men för er som inte har sätt mig i dag så är jag inte lika stor för min older faktum är att jag är en mycket "liten" och smal människa! 180 cm lång och 60 kg för er som undrar! 

Det är väl det som har hänt idag skulle jag tro! Tack för att ni bevakar min blogg!
Men ni kan bli bättre på att kommentera! :o 

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Söndag...

Idag är det söndag som ni alla kanske vet, men det är ingen bra dag! När jag hör söndag tänker jag på två saker, ett; att jag måste åka ifrån min fina lilla familj och lämna dem för natten och det andra är att jag måste vakna till en jobbig skoldag!
Så söndagar kan ju ta sig!

Idag har jag och stephanie vart i Jakobsberg centrum och bytt den där BH:n som inte passade! 
När vi kom in på Lindex så gick vi fram till kassa och Stephanie sa snällt "Hej, min mamma och jag köpte den här BH:n igår men den passade inte riktigt, skulle jag kunna byta den även fast det var hon som betalade från sitt kort?" 
Kassörskan svarade glatt ja på frågan och frågade Stephanie om hon hade kvittot med sig?
Det hade hon, för innan vi gick så fick vi det av Stephanies mamma, men utan att kolla om det var rätt. Självklart så var det inte rätt... Men vi fick med oss den rätta storleken i alla fall, trodde vi ja!
 
När vi sedan kom hem så testade Stephanie BH:n som hon var så glad över, eftersom bh:arna hon vill ha aldrig finns i hennes storlek. Men det hade inte ändrats idag heller. När hon satte på sig den fick hon "bullbröst", dvs att den var för LITEN! 
Så nu funderar hon på om hon ska skaffa 75D istället för 75C! 

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

...

Nu är jag näästan klar med designen! Det ända som saknas är lite mellanrum här och där! Men det kommer ska ni se :) 

Idag hade jag och Stephanie tänkt att byta en BH som hon köpte igår, men pga dåligt väder så blir det nog inte av! :( 
Så nu blir det väl att sitta här och "nörda" lite bdb och blogg! 

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        

Ny design!

Så! Nu är min blogg relativt klar! Jag har lagt till bla en klocka och en iten stapel till höger där ni kan rösta vad ni tyckte det senaste inlägget var, "Bra, Dåligt eller Okej" detta kommer ni kuna göra en gång om dagen och det kommer visas som ett diagram på något sätt. Det har jag inte undersökt än men jag håller på med det :) 

Good Night!
bloglovin                                                                                                                        

End of Blogging!

Funderar på att sluta blogga, vad tycker ni och varför tycker ni så? 

http://steephii.blogg.se - KOLLA
bloglovin                                                                                                                        
bloglovin RSS 2.0