God morgon

Hej kära läsare!

Idag hade jag och Stephanie tänk väcka varandra tidigt, runt 9.00 var sagt. Men eftersom vi båda gillar att sova så kom inte första samtalet för än 11.11, men då trodde jag att det ringde i min dröm, på någon annans mobil, så jag kunde ju inte svara?

Sen direkt efter att Stephanie har lagt på så vaknar jag till och inser att det egentligen var min mobil som ringde, så jag ringer upp Stephanie som säger att hon fixar. Vi lägger på en stund senare och snart så ska vi ut och hitta på någonting.

Jag har packat ner lite strand saker, dvs handukar och badbyxor, i fall att. Men vill ju inte komma till en härlig strand utan att ta sig ett dopp, eller åtminstonde inte jag.

Vad ska ni hitta på idag då?

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Bilder

En "snäcka", mussla som har blivit svept upp på stranden och sen tittat fram. Det är den där vita slämmiga saken ni ser som är själva djuret :)
Den här bilden är från samma plats, men i en annan vinkel. Det var här vi var i söndags, med Buba och hans familj.

God natt nu alla glada! :D

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

På MSN

Stephanie: Vad gör du då?
Dennis: Tråkar.
Dennis: Eller nej! Jag äter ju frukt och bär!
Stephanie: Jag trodde du skrev frukost xD
Dennis: Jag gör ju det, då slipper jag ju det imorgon bitti..

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Ändrade planer

Det vart ändrade planer, eftersom Stephanies syster fyller år idag så ska vi fira henne.

Ni kanske undrar varför ingen ny "Veckans" har kommit upp, jo det är för att ingen har anmält sig till Veckans blogg och jag har knappt fått några kommentarer, och "Ja, folk är för jävliga" tycker inte jag ska vinna veckas kommentar.

Så nu får ni rösta, ska namnen i rutorna finnas kvar en extra vecka, eller ska jag ta bort dom så får ni rösta mellan 5 olika någon gång i veckan, vem som ska bli veckans blogg?
bloglovin                                                                                                                        

Tvättstugan 8.00 - 12.00

Åh jag blir så förbannad! Här sitter jag och skriver ett inlägg, sen lägger internet ner, och inlägger raderas.

Jaja, här kommer det igen, på ett ungefär.
Nu har jag 3 minuter på mig att skriva ett inlägg, sen ska jag ner i tvättis. Ni kanske tycker att jag är ett pucko som tvätter på en sommarlovs morgon, men själv tycker jag att jag är smart. Dels för att jag få vara med min familj och sen så går jag inte miste om det fina vädret.

Idag ska vi nog iväg till en strand, om inte det så vill jag köpa ett par nya flipflops som jag kan ha nu i sommar och när jag är hemma ibland, jag brukar nämligen ha dom på mig när jag tvättar, men det är vår hemlis. Shhhh!

Nu måste jag kila, hörs senare!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Utlottning av blå design

Nu har ni chansen att vinna denna unika blåa designen på Jessicas blogg, vill du först se hur den ser ut, så klicka HÄR!

Smakprov/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

:D

Jag är nominerad till "Veckans Blogg" på Jessicas blogg, så rösta på mig! Jag är nummer 3 :D

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Svar till anonym

Anonym: Jag förstår vad du menar, men jag tycker du överreagerar. 

1. han rökte 10 METER ifrån er, det är jättelångt, ska folk behöva ställa er 100 meter bort bara för att det är ni? Flytta er själva lite längre bort om 10 meter inte räcker!?

2. ni kunde lika gärna stått, för tydligen åkte ni i rusningstrafik eftersom folk slängde sig efter platser.

sen denna tjej som satte sig där först, ja hon satt faktiskt där först och sen kunde du frågat lite artigt "hej, jag skulle vilja sitta på den platsen så att jag har lite uppsikt över vagnen, går det bra?" istället för att ta förgivet att hon inte respekterade dig.

sen denna tant som tog platsen när du skulle kolla till oliver, hon kanske trodde att du skulle av, och du kunde faktiskt säga att "det där var in plats" hon hade nog bara bett om ursäkt och aktat på sig.

bara för att ni är unga föräldrar tror ni att folk ska behandla er som värsta kungafamiljen och gör de inte det så är det "bara för att ni är unga föräldrar". shit, väx upp!


Svar: Vi var på en perrong. Ingen bör röka på en perrong, speciellt inte på T-centralen där det är packat med folk. Och vad då "bara för att det är ni"? Man ska i allmänhet inte ställa sig och röka där det är mycket folk för det är jävligt respektlöst, det var det jag reagerade på. 

Visst kunde vi stå upp, men hon kunde lika gärna ha satt sig någon annanstans, det var inte direkt den enda lediga platsen att sitta på men det var den enda lediga platsen som fanns där man kunde ha uppsikt över vagnen. 

"bara för att ni är unga föräldrar tror ni att folk ska behandla er som värsta kungafamiljen och gör de inte det så är det "bara för att ni är unga föräldrar". shit, väx upp!". Hahaha, den där sista meningen var bara för patetisk. Vart skrev jag att anledningen till att allt detta inträffade var på grund av att vi är "unga föräldrar"? Vem är du att tala om för mig att inte ta saker för givet när du själv skriver att det är "bara för att vi är unga föräldrar som vi tror att folk ska behandla oss som kungafamiljen" trots att jag inte har skrivit någonting om det? Tänk om lilla du, du och dina fördomar är ute på hal is. 

bloglovin                                                                                                                        

- Respekt

Idag var jag och Stephanie var i stan med vagnen. När vi stod och väntade på tåget hem så var allt lugnt tills någon tänder en cigg 10 meter från oss. Då blir jag förbannad och förblir så hela vägen hem, inte nog med det. För när vi kliver på tåget så gör vi inte det först, nej alla människor värkar tro att desto snabbare man kommer på tåget desto snabbare åker man.. Eller?

Hur som helst så var det en tjej som satta sig där man kan ha sin vagn och samtidigt sitta och hålla i den om man känner sig osäker. Ni som har åkt pendeltåg kanske vet vart jag menar? Längst fram och bak i tåg vagnen. 

Där vi kunde ställa vagnen och samtidigt sitta ner, satte sig en ensam tjej och satt kvar där tills stationen innan vi skulle av.. Då vart jag förbannad, men det kom mera. Stephanie fick sätta sig bredvid en främmande man och jag en främmande kvinna för att ha så mycket uppsikt över vagnen som Oliver låg i. 

Under resans gång reser jag mig upp, går några steg för att se att Oliver inte får sol på sig. Och under tiden jag gör detta så hinner först den jag sitter bredvid försvinna, och en ny kvinna sätter sig ytterst. Så nu fick jag stå 4 stationer istället. Respekt vissa har ibland. 

Jag hinner inte skriva så mycket mer, behövde bara ta ut lite aggressioner, och det bästa sättet är ju att skriva.

Nu ska jag och min darling kolla på film och mysa, om hon inte har somnat redan. God natt!

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Prioritera

Jag har var lite inaktiv de senaste dagarna, men det har vart lite fullt upp. I onsdags så jobbade jag ju på Solvalla och kom hem väldigt sent.

Igår var jag tillsammans med Stephanie och Oliver, med min syster och hennes son, han badade i en plaskdamm och Oliver sov. Själv så försökte jag få lite färg, och nu är jag fortfarande öm och väldigt röd! 
Men det var jätte trevligt att få träffa henne igen, hon har vart borta i ett bra tag nu och kom hem i måndags. 

Idag har vi vart på en sandstrand och badat och solat, Stephanie får inte bada för än i mitten av juli, då jag jobbar som mest..
Men jag fick mig i alla fall ett dopp, och idag var det inte lika kallt som det vart tidigare i veckan.

En kär familjemedlem till Stephanie avlivades idag pga ålder och andra komplikationer, hon hade levt i hela 13 år så det var hennes tur att gå. Hon hade också vart en hårt arbetande hund, så hon hade gjort sitt.

Detta var en kort sammanfattning om vad som har hänt mig de två senaste dagarna, mer detaljrika inlägg kommer då jag har tid och lust, jag älskar att blogga och skriva om min vardag men när man har barn, jobb och studier så blir det en hel del att lägga på hyllan. Men jag försöker skriva så ofta jag bara kan. 

Nu ska jag nog ladda ner någon bra film, jag känner för att skratta. Så ni får gärna tipsa om roliga filmer :)

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Gratis Design

Tävla du med om den här snygga designen!(LÄNK)

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Sol/sömn-problem

Nu är jag äntligen hemma från en rätt så hård arbetsdag. Men innan jag började jobba så åkte jag, Stephanie, Stephanies pappa och min bror till en sandstrand, där jag och min bror tog oss ett dopp i det kalla vattnet, och Stephanie och hennes far satt och solade och pratade.

Oliver var inte så glad först när vi kom dit, för då skulle han ha mat. Så Stephanie fick gå in på "Damernas" omklädningsrum och amma honom lite. Själv stod jag utanför och väntade, men så fort Stephanie var ensam där inne så gick jag in och gjorde det jag kunde för att hjälpa till.

Sen så "solade" jag, snarare torkade mig utan handduk. Och då började både jag och Stephanie att bränna oss lite på huden, eftersom ingen av oss hade solkräm med oss.
Det syntes på Stephanies axlar att hon hade bränt sig, men där emot så såg man inget på mig just då.

På solvalla så fick jag stå ute och grilla korv och någon lax färs-biff. Det var väldigt segt och lite folk, så jag hade för det mesta inte någonting att göra. Så där stod jag, rastlös i solen, utan att lägga märke till solen stekte mig, så nu är jag helt röd. Men tänker man lite logiskt så är det inte så konstigt, jag stod ju i 20 till 28 graders stekande sol från 17.00 till 21.00.

Sen så kammade jag hem 130:- i dricks också, vilket jag vart förvånad men glad över.
Sen när vi var klara så gjorde jag rent min station och gick efter det in till min bror och vår vän, som stod i grillen bredvid, dock fick de båda stå inomhus, jag tycker lite synd om dom faktiskt.

Vi vart klara runt 22.30 - 23.00 tiden, det har vart sjukt roligt idag, men jag ser inte fram emot natten. Det kommer bli svårt att somna med röda axlar och armar.

Hoppas ni har haft det bra i det fina vädret idag, god natt!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Haircut

Idag har jag, Stephanie, Stephanies syster och min äldre bror vart och badat. Det vart två dopp för mig och min bror, sen solade vi lite. Men det gillade inte Oliver, så han tänkte "Nej, nu är jag banne mig hungrig", så då skrek han efter mat.

Sen efter att han lugnat ner sig lite så gick vi hemåt igen, vi åkte tunnelbanan hem till mig och åt korvstroganof, det var inge bra alls, riset var underkokt och fel sås till korven, men men. Vi åt lite grand och sen så klippte Stephanie mitt hår, så nu är det riktigt kort och jätte fint! Tack älskling!

Bilder har jag inge men Stephanie kommer att ladda upp några före - efter bilder. Så håll utkik!

Ha det bra
/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

350

Den som gissade närmst var Jessica.
Jessica gissade på 350 medan ni andra gissade på runt 150, det rätta svaret är runt 300.

Grattis igen!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Uppe med tuppen

Idag är jag verkligen uppe med tuppen, jag vaknade klockan halv sex utav att jag hade fått en vattensäng. Jag kunde ju inte sova i mitt svett, det var ju inte så mysigt. Så jag sätter mig upp i sängen och sätter på TV:n som finns i mitt rum, det var ett roligt humor program, så jag fick skratta lite.

Jag tänker faktiskt inte klaga över att jag vaknade så tidigt, i alla fall inte än. Hur som helst så sitter jag här nu och drömmer om designen i inlägget nedan, vill så gärna vinna det.

Jag har märkt att det börjar rasa in lite folk på min bloglovin, det gillar jag. Jag skulle bara vilja fråga er nya läsare, men även äldre får svara.

Vad är det som gör att ni läser min blogg?

Och vad kan bli bättre, vad önskas mer eller mindre på bloggen?
bloglovin                                                                                                                        

Utlottning av design

Den här tjejen är helt tokig på att göra designer! Hon gör dom inte bara snabbt, utan noggrant, med karaktär och framför allt efter din egna önskan!

Nu har hon slängt upp design på utlottning igen! Och den är hur snygg som helst, men jag ska vinna den! Annars blir jag en ledsen Dennis..

Så här ser den ut

(Länk till tävlingen)
bloglovin                                                                                                                        

Dagens Fråga

Med brist på annat så får det ända inlägget för dagen bli en "Dagens Fråga"

Hur många besökare tror du att jag har på ett ungefär?

Den som gissar närmst det rätta antalet får sin bloglänk i ett "Vinnar" inlägg :)
bloglovin                                                                                                                        

VB Avslutad

Tävling avslutad!

Vinnare av "Veckans Blogg": Sanna

Betyg:
75 Poäng


Mina tankar kring bloggen:
Välskrivna inlägg är ett stort plus i kanten, och ett sånt har du fått av mig. En fin design, men den gröna färgen kan bli för mycket.

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

VK Avslutad

Tävling avslutad!

Vinnare av ”Veckans Kommentar”:
J A G D E S I G N A R D I N B L O G G

Veckans Kommentar
: ”Pinsammaste jag gjort är att gå runt naken hos en kille..där vi trodde vi var ensamma hemma. Men nej, inte när hans mamma stod i köket”

Kategori: Smart, Humor, Klyftig eller Spännande


Mina tankar kring Kommentaren: Detta var helt klar veckans kommentar, både jag och Stephanie skrattade högt när vi läste den. Helt klart den roligaste kommentaren den här bloggen har fått.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Dagens Pinsammaste

Så här svarade en av mina läsare på "Dagens Fråga".

J A G D E S I G N A R D I N B L O G G:
"Pinsammaste jag gjort är att gå runt naken hos en kille..där vi trodde vi var ensamma hemma. Men nej, inte när hans mamma stod i köket"

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Dagens Fråga

Vad är det pinsammaste som har hänt dig? 

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Oliver

Idag är vi bort bjudna på midsommarmiddag hos Stephanie större syster. Många syskon och kusiner från Stephanies mammas sida kommer dit. Det ska bli kul och se vad de hittar på för skoj. 

Än så länge har vi inte åkt, just nu sitter jag vid Stephanies dator med Oliver, medan Stephanie duschar. Ja, den meningen poppar upp titt som tätt, men det är för att hon passar på när hon kan. Själv duschde jag innan jag kom hit.

Oliver ler jätte mycket nu för tiden, till exempel nu när Stephanie tvättade händerna så stod hon och pratade med mig om lite saker och medan hon pratade så öppnade hon självklart munnen och rynkade pannan lite. Tydligen så tyckte Oliver det var jätte kul att höra och se när mamma pratade. Det är så skönt att han är lätt road. 

Dessutom är han jättevaken nu för tiden. Han vägrar att ligga ner om det inte är för att han "gymmar", (kolla tidigare inlägg) nu, till exempel när vi fikar, ska han sitta hos någon runt bordet och vara med lika mycket som alla andra vid bordet.
Det är jätte roligt och se när han växer så här, från att bara sova, äta och bajsa till att, sitta, le och träna :D

Själv längtar jag tills han blir stor och lär sig krypa och jollra! Men Stephanie vill ha n liten Oliver igen.

/Dennis* 
bloglovin                                                                                                                        

Rojo´s mördare kan gå fri om 4 år

"De två ungdomarna som sitter häktade misstänkta för mord respektive anstiftan till mord på Therese Johansson Rojo kan på grund av deras låga ålder dömas till maximalt fyra års sluten ungdomsvård eller rättspsykiatrisk vård."

Jag citerar från DN, och blir bara jävligt förbannad. 4 år? Vad är det för straff, om vi fortsätter så här med fåra dagis straff så kommer ju folk att resa hit bo här ett år och sen döda någon. Om amerikaner fick gissa på vad man behöver göra för att få 4 år i fängelse så skulle det nog bli ett svar som ser ut så här; Sno en cykel?
Nej, men nära, väldigt nära. Du behöver bara döda en tjej/kille som inte har gjort dig ett SKIT!

Åh, Sverige alltså..
bloglovin                                                                                                                        

Kompensation

Men som kompensation så hade jag tänkt att börja med en ny grej, jag tänker kalla den "Dagens Fråga", men den "leken" har ni väl stött på förut?

Hur som helst kommer det gå till så att jag ställer "Dagens Fråga", som kan vara vilken fråga som helst och ni som vill får svara på den.
Och är ni riktigt duktiga eller smarta i er kommentar så kommer ni förmodligen belönas på ett eller annat sätt.

Hoppas ni läser vidare nu, ha det så bra.
Good Night!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Ändring av tävling!

Som ni kanske har märkt så har jag tagit bort "Dagens Kommentar" helt. Det är på grund av dålig uppdatering.
Jag har helt enkelt inte tid att kolla igenom alla kommentarer jag får varje dag.

Men både "Veckans Blogg" och "Veckans Kommentar" kommer att finnas kvar.
Det går till på exakt samma sätt som tidigare. De som är med i tävlingen om "Veckans Kommentar" kommer inte att publiceras, detta på grund av att jag ska kunna hålla reda på vilka som har skrivit en tillräckligt bra kommentar för att "kvalificera" sig.

Synpunkter eller förslag på hur jag kan bättra på denna tävling är hjärtligt välkomna!
Ha en trevlig kväll. God natt!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Nya kläder

Nu är vi hemma igen, vi har vart i både stan och i kista. Först åkte vi till stan för att det tog minst tid, vi chansade alltså. Men det var stängt nästan över allt då vi kom dit, så då fick vi sätta oss på extra bussen för blå linje, mot rådhuset, där vi också steg av för att byta till tåg mot Akalla. 

Väl i kista så hoppade vi mellan affärer, då det var REA på var ända en. Det tycker både jag och Stephanie om. Men det var inte för än vi kom till H&M vi tog fram plånboken. Där köpte vi dessa fina plagg till Oliver:Det vart totalt 276.50:- Så det var bara ett REA plagg. 

Som ni kanske ser så är det ytligare ett plagg som är rosa, och det är dessa som Stephanie väljer. Men självklart tycker jag också om dom, men hade jag inte gillat de hade väl hon köpt dom ändå. Min lilla Stephanie, hon är så söt. 

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Oliver kan skriva

Nu har dom vaknat och vi ska försöka ge oss iväg, antingen till stan eller till kista. 
Medan Stephanie fixar sig så sitter jag och Oliver och skriver.

Nu ska Oliver få skriva sitt namn: oliver

Ser ni hur duktig min son är :D
Nu ska jag fixa mig, så hej då och glad midsommar.

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

God Morgon?

Blogg.se är fortfarande lite knasigt för oss, till exempel när vi ska acceptera kommentarer så står de fortfarande som "oläst" men när man klickar på dom igen så är dom godkända för publicering. Konstigt tycker jag, men hoppas dom rättar till det snart.

Det var meningen att jag och Stephanie skulle gå upp klockan 9.00 idag så att vi hinner åka till kista innan de stänger. Men nu sitter jag här själv medan de sover, slöfockar. 
Stephanie går inte att vecka, hon vart bara sur när larmet gick igång. Men det var ändå hon som ville till kista. 

Själv har jag vart vaken ända sen klockan 8, med Oliver då. Sedan somnade han och jag gick och duschade.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, väcker jag Stephanie får jag säkert stryk för att hon hatar att bli väckt. Men gör jag det inte s kommer hon förmodligen att bli sur för att jag inte försökte tillräckligt mycket. 

Vad tycker ni att jag ska göra? 

Glad midsommar på er föresten, det är ju idag det firas runt om i Sverige.

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

UTLOTTNING AV DESIGN

Gör som jag! Var med i uttlottningen av en extremt fin design!

Gå in på följande LÄNK och tävla du med!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

BVC

Idag har vi var på BVC för att mäta, väga och kontrollera Oliver.
Han vägde 5680 gram och är nu 59 cm lång. Det betyder att han har växt 9 cm sedan födsel och gått upp en himla massa.

Han ligger fortfarande lite över genomsnittet när det gäller vikten, men det är inget onormalt och inte dåligt på något sätt.
Sedan mätte de huvudomfång, som nu ligger på 39.5 och såg verkligen bra ut tyckte läkaren. 

Hon skulle också kolla hur Oliver hade växt i styrka samt kontroll. Så Oliver fick visa att han kunde stå upp och kolla runt.

Som alla andra besök så kissade Oliver idag igen. Han lyckas alltid göra det när vi precis ska klä på honom eller av honom. Men idag var det extra mycket, han kissade så mycket så att hela "duken" han låg på vart genom sur. 
Men vår barn läkare var bara nöjd och sa att det tydde på att han får bra med vätska i sig.

Igår jobbade jag och Stephanie vart själv med Oliver, de köpte en rolig leksak, träningsredskap till Oliver. 

Den här köpte domOliver värkar gilla den otroligt mycket då han kan ligga i en timme och bara kolla och slå på de roliga djuren som hänger och dinglar. 
Men det är bra, han behöver träningen.

Som ni ser lyckades jag fånga en bild då han slår en av djuren, som är ett lejon. Kan ni tänka er, min son, starkare än ett lejon! :D

En till sak, jag skulle vilja veta om ni har några synpunkter eller förslag som kan förbättra bloggen. Det kan vara allt från utseende till inlägg.

Tack ska ni ha. Ha det så bra och jag önskar er en fortsatt trevlig kväll!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Dagens Kommentar

Tävling avslutat!

Vinnaren av ”Dagens Kommentar” är: Johanna

Dagens Kommentar: ”Samma här, tur för blogg.se att det är gratis annars hade dom gått omkull..
Hoppas du haft en bra dag..
Och snart är det midsommar! :D
Våra små bebisars första. :p”

Kategori: Smart, Humor, Klyftig eller Spännande. NY, Skrämmande


Mina tankar kring Kommentaren: Jag ger den här kommentaren en helt egen kategori, just på grund av den sista raden som rent ut sagt skrämde mig men på samma gång roade mig.
Det Johanna menade var att det var hennes bebis första sommar och desamma för min bebis.
Men det hon egentligen skrev var att "vår" bebis skulle få vara med om sin första midsommar.
bloglovin                                                                                                                        

Jobba

Idag ska jag jobba på Solvalla igen och det ska bli roligt.
Jag försöker uppmuntra mig själv lite när det gäller att gå och jobba. För t.ex. som idag så har jag ingen alls lust för det, men jag gör det för Oliver, och lite för Stephanie :)

Tycker att någon kan ge bort en lägenhet till oss, som dom betalar allt för.. Fram tills jag får jobb och har råd att stå på egna ben såklart!

Men nu måste jag få i mig något innan jag åker. Updaterar mer senart inatt.
Bye

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Msn med Stephanie

Ibland älskar man MSN.

Stephanie
: JAG ÄR HEEEEMSK
Dennis: ?
Dennis: HALLÅ!!!!!
Dennis: VAD F*N GÖR DU!
Stephanie: jag petade honom hårt i ögat! ;__________________;
Dennis: Sånt händer
Dennis: Sluta böla nu.
Stephanie: HAN SKÖT EN SNORLOSKA I MITT HÅR SOM STRAFF
Stephanie: Och pruttar mig i fejjan
Dennis: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!! Det ä min son det där xD
Stephanie: Jag fiser i din kudde
Dennis: :(

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

TÄVLING!

Var med och tävla om 1000:- på H&M!

Länk adress: GayBloggen
bloglovin                                                                                                                        

Bloggsatt.se

Vart bloggsatt nyss och det ser inte lovande ut. Ynka 49 poäng utav 100. I förrigår vann jag veckans blogg och nu ligger jag nästan längs ner på bloggsatt listan...

Känns inte bra, vad tycker ni att jag förtjänar?

bloggsatt.se


/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

God Morgon!

God morgon alla läsare! Nu, på morgonkvisten så har jag tvättatugan för att sedan hinna vara med min kära familj i staden, förmodligen.

Med tanke på det fina vädret så kommer min käraste att vakna med ett väldigt glatt humör känner jag på mig, så att vara uppe nu för att tvätta tänker jag inte sura över. För allt har ju sitt pris, är det inte så?

Hur som helst så tvättar jag, som sagt. Och det gör jag utan sköljmedel, eftersom min smarta bror köpte fel, han köpte flytande tvättmedel istället.

Men nu skajag ner till tvättstugan igen och lägga i den siste maskinen, sen ska jag vänta på att få klartecken från Stephanie. Och sen så ses vi ikväll!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Dagen Kommentar

Tävling avslutat!

Vinnaren av ”Dagens Kommentar” är: Johanna
Dagens Kommentar: ”Skönt att han växer som han ska.. Tro mej, det är så mkt enklare då, mkt mindre oro.”
Kategori: Smart, Humor, Klyftig eller Spännande

Mina tankar kring Kommentaren: Jag tänkte mycket på det där innan Oliver föddes, kommer han att äta bra, kommer han gå ner mycket, kommer han ha våldsamma kräkningar.
Men så fort han kom ut så läckte Stephanie och han kunde börja äta. Själv som liten så var jag ett stor "fan" av mat och idag är jag friskare än någon sin.
"Ett mätt barn är ett friskt barn"
bloglovin                                                                                                                        

REA :D

Hej alla glada! :D
Idag har jag vart med Stephanie och Oliver i staden, det var jätte trevligt och vi hitte ett par billiga plagg.

Stephanie köpte en kofta, Oliver köpte en body, en kofta och en tröja tror jag.
Själv köpte jag vår biljett in till staden, dvs sommarlovs kort.

Ett sommarlovs kort från SL kostar 550:- och är fullkomligt värt det om man åker runt som jag och Stephanie gör!

I Staden så träffade vi också Stephanie bästa vän, Berra eller Amber som hon egentligen heter.
Hon var ute efter en regnjacka hon, till slut hittade hon en "havsblå" sådan för 399:- om jag minns rätt.

Själv sitter jag hemma och väntar på Kevin och en kompis som ska komma hem från att de har rastat en hund som Kevin "vaktar", eller så vakter hunden Kevin?

Sen ska vi ut och spela basket vi tre, medan hundar är med min mamma.
Kommer att kunna nås på mobilen, säger jag till er som har mitt nr. Till er som inte har det säger jag, vi synes!

Bye bye!
/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Rekomanderad

Kolla vilken blogg "BlogLovin" rekomenderar! :DJust det! Min, inte din utan min :DDD

Haha, jag är trött nu, god natt :)

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Vinnarna

Vinnare av:
(1) Dagens Kommentar: J A G D E S I G N A R D I N B L O G G
(2) Veckan Kommentar: Eva
(3) Veckans Blogg: Mamma Melissa som vann med 79 poäng, utav 100.

Grattis till er alla tre! Hoppas ni får ett par nya bevakare nu som gillar er som jag gör.
Ni är välkomna tillbaka för en ny tävling nästa vecka.

För er som vill vara med och tävla om "Veckans Blogg", gå in på kategorin "Tävlingar" och läs villkoren för att tävla.

Länkningar på vinnare respektive "förlorares" boggar uppskattas! Desto fler som bevakar mig, desto fler bevakar vinnaren av dessa event!

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

JAG VANN! :D

GRATTIS TILL MIG SOM VANN VECKANS BLOGG! :D

Och tack till alla er som röstade! För att se resultaten, gå in på länken nedan.

http://designbyjessica.blogg.se/2009/june/vinnare.html#comment


LÄNK
 
/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

RÖSTA PÅ ...

RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG PÅ DENNA SIDA! Jag är NUMMER 3.

Och alla ni som har röstat är jätte snälla, men om ni inte lämnar all info, dvs blogg adress eller e-post adress så räknas inte rösten! 
Jag har fått över 15 st anonyma röster, dessa räknas inte så jag ligger långt ner på listan! Tryck på länken och kolla så att din röst räknades!

Vill ni ha fler besökare? Kolla in den här sidan då!
KLICKA HÄR
bloglovin                                                                                                                        

Bild

Igår kväll och natt var  jätte skönt, Oliver tar ju napp nu och det gör verkligen allting mycket bättre.
Han är så himla lugn nu, med och utan napp. Visslingen har han bara napp när han sover, men han är jätte lugn utan den också.

Igår när vi skulle gå och lägga oss så tog vi av honom alla "dags kläder" och tog fram pyjamasen!
Det är det ni ser på bilden, vår lilla nakenfis som snart ska sova!

Han sov jätte bra i natt, från tolv till 5 och från halv sju till tolv igen. Och han vaknade enbart för att han var hungrig.

Nu ligger han och sover i sin säng medan jag och Stephanie försöker ta det lugnt och slappna av lite grand,

Jag kan inte lägga upp så många bilder på Oliver just för att jag inte har någon egen kamera och när jag väl är med Stephanie och Oliver vill jag gärna vara med dom och inte nörda framför datorn.

Nu kanske det blir mer bilder, med tanke på att det är SOMMARLOV :DDDD
Men det känns inte som att det är det, men det gör det väl snart!

GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG, NR 3!
GÅ IN PÅ DENNA SIDA! OCH GE MIG EN RÖST!

Vad ska ni hitta på idag? :)


/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Rösta på mig! :D

RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG PÅ DENNA SIDA! Jag är NUMMER 3.
bloglovin                                                                                                                        

Dagens Kommentar

Tävlingen avslutad!

Dagens Vinnare: Stephanie

Kategori: Humor

Vinnande Kommentar: 

"Vart bor du? 
- Det vet du ;) 
Vad heter du? 
- Stephanie 
Hur gammal är du? 
- 15 
Hur hittade du min blogg? 
- Hallå?! Jag är skaparen av din blogg, GUDEN över din blogg! 
Vad tycker du om min blogg? 
- Bäst bäst bäst! 
Har du barn? 
- Nej... JOOO! :D 
Vad är det bästa med min blogg? 
-Att jag kan veta vad du gör när du inte är med mig :D 
Följer ni mig på bloglovin? 
- Ja herrn, det gör jag.
"

Mina tankar kring din kommentar: "Jag anser att din kommentar tar sig in på kategorin "Humor" med tanke på att jag redan vet till 100% vem du är och ändå så försöker du lura mig. 

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Rösta på mig! :D

RÖSTA PÅ MIG I VECKANS BLOGG PÅ DENNA SIDA! Jag är NUMMER 3.
bloglovin                                                                                                                        

Handla

Nu ska jag ut och handla, jag kommer snart :D

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Tävling

Nu är det mer reklam här! Men det är så här att om man vinner den här tävlingen så får man
1:e pris 500:- på GinaTricot
2:e pris 250:- på GinaTricot
3:e pris 250:- på GinaTricot

Och allt man behöver göra är att värva personer som er (bevakare)!
Tävlingen avslutas om 3 dagar, det vill säga på måndag!

Den som leder har endast värvat 8 stycken, så hjälp mig att vinna och så kan jag köpa något fint till Stephanie.
Ni kan själva vara med i tävlingen när ni är medlemmar!

Registrera er via den här länken, DET ÄR HELT GRATIS
bloglovin                                                                                                                        

Regnar det hos er?

Oj, vad det regnar nu! Är det någon mer än jag som tycker att det kan vara mysigt att höra regnet slå mut fönster rutan? :D

Jag har lite ont i huvudet nu med, det brukar bli så när det är "lågtryck" och det regnar och har sig.

Vad ska ni hitta på idag då?

Glöm inte att anmäla er till tävlingen, gå in på Tävling och Regler och läs vad du behöver göra för att vara ed i de olika tävlingarna.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Sommarlov!

Skolavslutning, vad skönt det känns att äntligen få säga det. Nu är det äntligen sommarlov, själv ska jag jobba en hel del på sommarlovet men det ska bli roligt att få försörja min egna lilla familj.

Hoppas att ni alla kommer få toppen sommarlov eller helt enkelt en bra sommar för er som jobbar. Vi får hoppas på bra väder och svenska jordgubbar!

Är ni sugna på att blogga mycket i sommar så tänker jag tipsa om ett par bloggar:

Tvillingmamma
En ”MammaBlogg” som handlar om en mamma och hennes två barn som föddes 050829. Gillar ni och läsa om hur det är för tvilling mammor så är det här en blogg för er!

DesignaDinBlogg.se
DisignaDinBlogg är en hjälp blogg framför allt och alla mina designer är hans förtjänst. så känner ni för en ny blogg design som inte kommer att kosta. Besök då DesignaDinBlogg.se Och hjälp er själva!

Lycka till och ha en trevlig sommar!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Dagens Kommentar

Nu har jag valt ut "Dagens Kommentar"
Den kommer från en tjej som heter "följaröven"
Hennes kommentar löd: "SV Jomen viss är jag inne, jag somna bara till efter din smygare som du drog :-D"

Jag själv klassade din kommentar som en rolig kommentar, för det var den som fick mig att skratta högst idag.
Grattis, nu kommer du få sitta uppe på min sida tills i morgon kväll då någon annan tar din titel.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Tävlings Regler (Dagens och Veckans)

Idag (11/6 - 09, 17.00) har jag skapat en tävling som jag kommer att kalla för "Dagens" och "Veckans"

Så här går den till:
Det finns 3 2 vinnarplatser, dom är "Veckans Blogg", "Veckans Kommentar" och "Dagens Kommentar"

Så här gör du för att vinna "Veckans Blogg":
(1) Du måste bevaka min blogg, med eller utan twitter eller bloglovin.
(2) För att jag ska kunna lotta ut dig måste du skicka din
URL/Bloggadress I din kommentar, samt vad din blogg handlar om. Vill du ha det bekräftat att du är med i tävlingen så skriv in din mail adress.
(3) Vinnaren utses en gång i veckan (söndag) utav mig.

Exempel: Jag vill vara med om veckans blogg, min blogg handlar om katter och hundar.
Min Bloggadress: http://katthund.blogg.se
Tack!

Att tänka på: Din blogg, dvs dina inlägg måste handla om det du skriver i din kommentar ("katter och hundar"), annars blir det färre poäng.

När du gör detta går jag själv in på din blogg, kollar på dina inlägg, bilder och design. Sen tar jag ut medelvärdet på din blogg och sätter en poäng på den mellan 1 och 100. Alla visas inte i min blogg, utan bara vinnaren.

Vinnaren: Den som vinner "Veckans Blogg" kommer att få sin blogg länk uppe i en vecka (veckan efter) i rutan där det står "Veckans Blogg", till höger om bloggen.
Vinnaren kan också vinna två eller flera veckor i rad, detta händer dock sällan.


Så här gör du för att vinna "Veckans Kommentar":

(1) Du kommenterar bara ett inlägg helt enkelt, det kan vara en smart, rolig, klyftig eller spännande kommentar.
(2) Vinnaren utses en gång i veckan (söndag) utav mig.

Vinnaren:
Den som vinner "Veckans Kommentar" kommer att få sin blogg länk uppe i en vecka (veckan efter) i rutan där det står "Veckans Kommentar" till höger om bloggen.
Vinnaren kan också vinna två eller flera veckor i rad, detta händer dock sällan.

Så här vinner du "Dagens Kommentar":
(1) Här behöver du endast kommentera ett dagsfärskt inlägg för att vinna "Dagens Kommentar".
(2) Kommentaren kan vara en smart, rolig, klyftig eller spännande kommentar.
(3) Den som vinner dagens kommentar har EJ chans att vinna veckans kommentar.

Vinnaren:
Den som vinner "Dagens Kommentar" kommer att få sin blogg länk uppe i en dag (dagen efter), i rutan där det står "Dagens Kommentar" till höger om bloggen.


Tips: Om ni tipsar era vänner om den här tävlingen eller lägger ut en länk till det här inlägget så känar ni besöke på det.
Och det uppskattas från min sida med för den delen.

"Kom ihåg att Du går med i tävlingen "Veckans" på egen risk, jag tvingar dig inte. Därför står jag inte för missnöjda "Tävlande" eller missnöjda "Vinnare" eller "Förlorare""

Tack ska ni ha, hoppas ni njuter av tävlingen!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Tävlings design klar

Ser ni inte den nya designen, gör då följande: (Ctrl+R)

Designen klar! Nu är det bara att kommentera och bevaka!

<--- Veckans Blogg och kommentar börjar på måndag och kommer att utses varje söndag. Alltså nästa söndag kommer den första upp.
<--- Dagens kommentar börjar idag!

Hoppas ni gillar den nya "grejen" på min blogg. Och tipsa era vänner!

Och tänk så här, desto fler ni lockar hit desto fler kollar på er blogg när ni "vinner" titeln, "Veckans Blogg", "Veckans Kommentar" eller "Dagens Kommentar" :)

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

TÄVLING PÅ BLOGGEN?

Hur många av er tycker att jag ska dra igång lite tävlingar här på bloggen?

Jag hade tänkt mig "Dagens" tävlinga och "Veckans"

Till exempel, Dagens kommentar lägger jag upp i ett inlägg som bara handlar om just Dagens kommentar.
Medans Veckans kommentar eller veckans blogg ligger uppe på sidan av min blogg hela veckan ut.

Men för att kunne vara veckans blogg så måste man bevaka dagligen, ett tips är att bevaka mig genom bloglovin så att ni vet när tävlingen drar igång och vem som är vinnaren. Du ska också kommentera dagligen eller väldigt ofta.


<-------- Där hamnar veckans blogg och kommentar.

Så vad tycker ni? Är det något att satsa på? :)

/Dennis*
 
bloglovin                                                                                                                        

"Det är ingen fara!"

Kommer ni ihåg att jag berättade om den där svenska lektionen jag hade förut, då vi fick leta efter särskrivningar i butiker. Här är ett smakprov :)


(Ingen fara sås)

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Cola Glaset

Här får ni se det nya Cola Glaset Mc Donalds har. Man får detta gröna glas den här veckan när man köper, +Meny på sin vanliga meny. För er som inte vet är +meny ett tillägg, då man får en stor dricka och en stor pommes! :)Kvalitén på bilden är inte den bäste, eftersom bilden är tagen med min mobil!
Och JA, det är glas, inte plast!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Vikla är ni?

Haj alla läsare! Jag vill jätte gärna veta vilka ni är, så är ni snälla att svara på följande frågor i en kommentar till detta inlägg!

Vart bor du?
-
Vad heter du?
-
Hur gammal är du?
-
Hur hittade du min blogg?
-
Vad tycker du om min blogg?
-
Har du barn?
-
Vad är det bästa med min blogg?
-
Följer ni mig på bloglovin?
-


Lägg gärna till lite egna frågor och svar som ni tycker att jag borde veta om er, tack så mycket!
Bye!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Cola Glas

Ja, det var min skoldag.. Kul va?
Men jag är där för närvaron, eftersom det bara den här veckan man går i skolan på hela månaden. Och har man mer än 20% frånvaro så får man inget studiebidrag. Och det måste jag ha!

Jag åt på Donken idag och fick ett sånt där coolt glas, ska lägga upp en bild på det snart så kolla om 10 minuter igen om ni inte ser det!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

4 minuter igen

Nu hade vi en till sån där nyttig lektion på 4 minuter....

Så nu sitter jag i datasalen och väntar på att min nästa lektion ska börja, klockan 13.10, haha.

Men nu har jag tid för annat i alla fall, bye bye!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Brottom

Haj alla stora och små, nu sitter jag i skolan åter igen och väntar på att matematiklektionen ska börja.

Som ni kanske vet så jobbade jag på Solvalla igår, det var riktigt roligt där.
Jag hade ansvar för hela grillen nere på "kongressen". Jag ska tillbaka dit nästa onsdag då det är trav igen.

Jag hann inte skriva någonting igår kväll, jag kom hem klockan halv tolv. Och då kan ni ju gissa hur trött jag var :)

Jag låg i sängen och drog mig tills en kvart innan tåget gick, dvs vart över tio.

Jag hinner inte skriva så mycket mer just nu, bye bye!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Gratis5.se

Är det någon som läser min blogg som tycker att det är bättre att betala än att få gratis?

Nej, det trodde jag inte heller. Vill du ha gratis prylar genom att bara surfa runt eller några andra enkla knapp tryck?
Gå då in i den här sidan, Gratis5.se
och registrera dig. Det är 100% gratis och det står även överst i "vilkor" för registrering!

Ni får 50 poäng att börja med och 25 poäng extra om ni "värvar" mig, det gör ni genom att klicka på följande länk (Gratis5.se) och ta för er av alla godsaker.

kom ihåg att du för hela 75 poäng när du registrerar dig gratis!

Gratis5.se - Få gratis presentkort genom att delta i tävlingar och utnyttja erbjudanden.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

34 minuter lektion på en dag

Idag har det vart en sån där onödig skoldag.

Jag började klockan halv tio då jag hade samhälle, men bara i 20 minuter.
Sen hade jag rast till 10.50
Så hade jag naturkunskap i 10 minuter och sedan hade rast till 13.10
Klockan 13.10 hade jag FYRA minuters lektion och sen åkte jag hem, och nu sitter jag här och väntar tills det är dags att åka och jobba.

Klockan 14.55 går min buss utanför huset, då åker jag till solvalla och ska spendera eftermiddagen och kbällen under ett litet tält!

Jag har det allt bra jag, dock har det vart jobbigt att ha rast i drygt 4 timmar och lektion i 34 minuter, vad ska man göra i en skola på 200 kvadrat meter liksom? Inte mycket, det var därför jag, fager/fredrick och Tor gick till en musikaffär och spelade lite trummor! Det var nog höjdpunkten på dagen, än så länge.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ha det bra!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Solvalla

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att matten ska börja.

Har fått ett jobberbjudande från Solvalla som vill att jag ska jobba idag efter skolan. Jag tackade ja.

Någon har sabbat datorn här i skolan så om ni undrar varför vissa ord ser konstiga ut så är det nog därför. Man ser nämligen inte texten då den är vit >.<

Vad gör ni nu då?

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

...

Visitkort
bloglovin                                                                                                                        

Skicka gratis SMS!

Skicka gratis SMS, utan extra kostnad!

Allt du behöver göra är att gå in på GratisSMS.se och registrera dig! Helt gratis, detta är så mycket billigare än att SMS:a med någon med annan abonnent.

Hoppas ni gillar mitt tips, god natt!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Hoops

Nu har jag och min bror kommit hem från att varit ute och spelat lite basket. Det var kul men nu är jag trött.
Nu ska jag hoppa in i duschen, bye bye!

Visitkort

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Gillar du Mode? Läs då det här

Gillar du mode? Som dessutom är gratis, då borde du kolla in den här sidan Gratismode.se

Det är helt gratis att bli medlem och väldigt lätt att samla ihop poäng! Dessutom får du 50 poäng att starta med när du registrerar dig.
Ni ser ju hur lätt det är att samla poäng, allt ni behöver göra är att surfa för att samla ihop de lättaste poängen, sedan kan ni ju samla ihop stärre summor poäng om ni köper något.så nu är det bara att gå in på Gratismode.se och registrera er.
Det är helt GRATIS.

/Dennis*bloglovin                                                                                                                        

Back from school!

Nu är jag tillbaka från skola, och idag som alla andra tisdagar har jag varit på restaurangen, idag hade jag "servering", men inget spännande hände där idag. Ungefär 15 gäster vilket är rekord lågt för oss.

Inga olyckor idag mer än att jag tappade min penna, men det var ju ingen stor grej precis.

Nu märkte jag att när jag skriver ord som börjar med "O", så skriver jag det med ett stort "O".
Det är på grund av "Oliver", efter som jag skriver hans namn ganska ofta i bloggen så kommer det lite automatiskt.

Ska designa lite bloggar som jag senare ska lotta ut till er läsare. Här har ni en smygtitt. Tipsa era nära och kära.

 Kalsongmannen.blogg.se/test

Uppdatera sidan om ni inte ser länken.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

God Morgon!

God morgon alla läsare!

Nu har jag gått upp lite tidigare just för att kolla vad ni har skrivit, men det var ingen som hade skrivit någonting, så för att göra någon nytta av tiden så bäddade jag om min säng.

Och nu sitter jag här med min frukost i knät, en toast. Vad äter ni till frukost då?

/Dennis*
 
bloglovin                                                                                                                        

Ny Kategori

Jag har märkt att det är rätt många som frågar efter saker som finns eller har funnits på min design. Så nu har jag skapat en ny kategori som heter "Designhjälp", och kommer vara till för att svara på era design frågor i inlägg.

Jag kommer också att ta bilder (cs), så att ni ser hur det ska se ut.

God natt

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

God natt!

God natt på er! Hoppas ni njuter av filmen, själv kommer jag inte kunne sova på grund av den :(God Natt!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

BVC

Idag har vi vart på BVC för att väga och mäta Oliver.

Han väger nu 5260gram och är 57,5cm lång. Så han växer så att det knakar.

Hans vikt "båge" börjar mer se ut som en båge nu men han är fortfarande lite över genomsnitt, vilket är helt normalt.

Och sen fick vi ju bakläxa, eftersom Oliver var lite dålig på att lyfta huvudet förra gången, men nu var han godkänd!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

"Lata Padda"

Låg och kollade på tv igår natt, det handlade om flygplans olyckor. Eftersom jag var så pass trött så tyckte jag att det mesta var kul. Men det var särskilt ett namn som jag tyckte var roligt.
"Lata Pada", var det en indie som hette. Men i mina öron vart det Lata Padda och inget annat. Jag skrev upp det här på min mobil för att komma ihåg det, sen gick jag och lade mig för att sova.

Dagen efter (idag), så var det skola som vanligt och på väg till skolan, precis utanför porten så hör jag ett stönande från en balkong. Ja, det var hon igen, och nu verkar det som om hon kan Kevins schema. Lite läskigt men hon är ju bara på honom så jag skrattar mer än tycker synd om honom.

nu ska jag möta Stephanie och Oliver, sen ska vi till BVC, bye bye!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Pickle Girl

Stephanie visde den här för mig för ett tag sen, herre gud säger jag bara.

God natt, och försök sova nu och var inte rädda för inlaggda gurkor.. Haha..

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Svar på "frågestund"

Frågor = Fetstilt
Svar = Skrivig

Kenza eller Blondinbella?
Har inte läst någon av deras bloggar så jag svarar ”pass” på den frågan.

Vad tycker du om Kissie?
Tycker att hon är lite extrem..

Ångrar du aldrig att du skaffade barn? Jag menar.. Vill du aldrig ut och festa med kompisar och "leva livet"? Eller det kanske du kan, men det blir ju inte samma frihetskänsla.
Visst skulle jag kunna tänka mig gå på bio, vara med vänner och vara ute sent någon gång ibland, men sen är det så att jag helst av allt är med min familj. Hur jävliga dom än kan vara så är det MIN familj och jag älskar dom över allt annat.

Från Stephanie: Älskar du mig på riktigt? :)
Ja Stephanie, jag älskar dig! <3

Vad sa era föräldrar om när de fick reda på att ni skulle ha barn?
Min mamma vart chockad, men förstod vårt beslut och ville stötta oss hela vägen genom graviditeten och efter. Stephanie mamma vart ledsen för våran skull men sa också att hon skulle ställa upp i vått och torrt.
Stephanie pappa vart också chockad, men även han har hjälp oss på vägen till föräldraskap och efter.


Viken är din favorit blogg??
Bortsätt från Stephanies blogg så tror jag att det är Designadinblogg.se Den bloggen har i princip skapat mitt intresse för att blogga.

Hur ofta träffar du Stephanie och Oliver?
Vi träffas näst intill varje dag, efter skolan. Sen så åker jag hem igen och sover då jag har skola dagen efter. Dvs att jag sover hos dom på helger.

Hur gör du när du pluggar och har barn? Typ läxor och sånt?
Jag kan börja med att säga att i min skola så får vi inte så mycket läxor, men ändå ett par i veckan. Då jag har läxor så får Stephanie ta hand om Oliver själv medan jag gör mina läxor. Och så kommer jag ta hand om Oliver när Stephanie behöver göra sina läxor (i gymnasiet).

Är det inte jobbigt att inte kunna vara med Stephanie och Oliver vareviga dag? Funderar inte ni på att skaffa egen bostad och allt som hör till?
Självklart är det jobbigt. För tillfället är ingen av oss tillräckligt gammal för att skaffa egen bostad. Men vi tänker på hur vi ska göra i framtiden.

Hur kändes det första gången du fick veta att Stephanie var gravid?

Jag kände inte mycket mer än chock. Jag var inte med när hon testade sig, så Stephanie och hennes mamma som då var med och gjorde testet fick göra det på toa, och sedan när de hade ett klart svar kom Stephanies mamma först ner för trappan, kollade mig rakt in i ögonen och sa, ”Ja, Stephanie är gravid”. Efter det så satt jag bara där och kollade på Stephanie och var helt förskräckt.

Hur kändes det när du såg Oliver första gången?
Det kändes underbart, jag grät som bara den när han kom ut, jag kunde inte förstå att han var min son. Om det är något sätt jag skulle kunna beskriva kärlek på, så var det när jag såg Oliver för första gången med egna ögon.

Är Stephanie den tjejen som du kommer att leva med hela livet. (Som det känns nu)?
Ja, det är hon definitivt! Hon är kärleken i mitt liv och har vart det i snart två års tid!

Vad säger dina kompisar om att du är pappa?
Det är väldigt olika, tjejerna säger oftast grattis, hur känns det? Medan killarna bara fråga om jag har en ”unge”, sen blir inte reaktionen när man säger ”ja”, så lovande alla gånger.

Hur känns det att vara pappa?
Den frågan är väldigt svår att svara på, själv vet jag inte hur det ”känns”, jag vet bara att jag älskar min son mer än något annat. Jag vet inte om det var svar på din fråga.

Kommer du ta ditt ansvar även om det skulle ta slut mellan dig och Stephanie?
Ja, jag kommer alltid att ställa upp för min son. Själv har jag ingen pappa i närheten, och jag vill verkligen inte att mitt barn ska få gå igenom det jag har gått igenom.

Varför har ni valt att inte visa bilder på Oliver?
Det är internet liksom, något som hamnar på internet försvinner aldrig här ifrån! Men till slut så kommer det troligen upp några bilder på honom. Ha tålamod.

Vad gjorde du när du fick reda på att Stephi va gravid?
Jag gjorde inte så mycket, när vi fick reda på det så pratade vi med Stephanie mamma och hennes man, efter det gick jag och Stephanie och pratade och hon frågade vad jag tyckte. Jag tänkte mycket på att det skulle sabba vår skolgång, men Stephanie och jag hade pratat mycket om hur vi skulle göra innan vi fick veta också, så vi visste nog redan då vad vi skulle välja.

Hur ofta har du Oliver?
Konstig fråga tycker jag. Eftersom Stephanie har maten som han äter inuti sin kropp så kan jag inte ta Oliver ifrån henne i längre tid. Jag har aldrig vart själv med oliver mer än två timmar.

Hur är din och Stephanies kärlek till varandra nu? Har den förändras sen Oliver kom med i bilden?
Vår kärlek för varandra är fortfarande lika stark, vi kanske inte har lika mycket tis att uttrycka den för varandra längre eftersom vi har ett barn tillsammans nu, och det här barnet kräver mycket närhet och uppmärksamhet.

Tror du att du och Stephi kommer få något mer barn i framtiden?
Ja det tror jag, jag älskar barn och jag tror att vi kommer vilja ha ett syskon till Oliver. Men det här kommer inte på talan än. Vi måste båda ha stadiga jobb och en löpande inkomst innan vi planerar ett syskon till Oliver.

Hur ofta träffas du och Stephi och oliver?
Jag träffar dom nästan varje dag och sover hos Stephanie på helgerna. Vi sover inte hemma hos mig eftersom vi har ALLT hemma hos Stephanie och Oliver.

Tack för era frågor!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Ersättning

Igår kväll så började vi lite smått med mjölkersättning för Oliver. Han verkar nämligen inte bli mätt på vanlig bröstmjölk alla gånger. 

Än så länge har vi inte märkt någon skillnad men vi hoppas på en mindre Skrikig Oliver. 

Nu sitter Oliver och äter igen med Stephanie, och jag sitter här. 
Det är sista chansen nu att fråga era frågor till FRÅGESTUND!
Svaren kommer i kväll runt 22.00, så håll ett öga öppet.

I morgon ska vi till BVC och kolla vikten också. Tror att han väger 5 kilo nu :)

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

"I love you"

Jag kom på en sak som jag har glömt att nämna i bloggen. För ungefär två veckor sedan så var jag och min bror på väg hem från skola, då han tog upp ämnet balkonger. Tillslut brast han "Det är en läskig gammal kärring som bor bredvid oss, och hon står på balkongen och väntar tills jag kommer förbi. Och då skriker hon att hon älskar mig!!"

Jag skrattade åt det han sa, men jag tog honom inte på allvar, vem skulle göra något sådant tänkte jag.
Ungefär en vecka efter att han hade berättat det här så är vi än en gång på väg hem från skolan, och precis utanför huset så hör jag en svag svag röst, men jag hör inte vad den säger eller vart den kommer ifrån. Sen kollar jag på Kevin, som kollar upp mot den nedre balkongen, där står en gammal tant och ler glatt mot min bror. 

När vi kommit in i porten så frågar jag högt

Dennis: Och vem tusan var det där, och vad sade hon?
Kevin (lite tyst): Du vet den där kärringen jag pratade om här om veckan?
Dennis: Ja..?
Kevin (med en ledsen ton i rösten): Det där var hon...
Dennis: Hahahaha! Jag trodde bara att du skojade när du berättade det!
Kevin (lite arg): NEJ NEJ! Hur är det kul!?!
Dennis: Hahaha, jo det var kul. Men hörde du vad tanten sa.
Kevin: Njaae, jag tror hon sa "I love you"

Haha! Tror att det kommer att ta ett bra tag innan jag glömmer den där stunden. 

Vad ska ni hitta på idag då? :)

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

God Natt

Nu sitter jag här i sängen med en tår  ögat på grund av förlusten mot Danmark, i VM kvalen. Är det någon som vet om vi har en till chans att kvala till VM, eller är vi körda nu?

Stephanie står vid skötbordet med Oliver, och dom dansar Pruttdansen, ja, det är en dans som Stephanie kom på helt själv då man pruttar med munnen och trycker upp benen mot magen, i takt med "pruttandet". 

Ska försöka få den lille mannen att slockna snart så vi föräldrar också kan få oss lite sömn. 
Vet inte ved mer jag kan skriva, det har inte hänt så mycket idag, förutom att jag tillslut fick min kladd kaka och den var jätte god! Plus att jag åt en massa muffins, det var! jätte gott!

GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

God Natt med er, och sov så länge ni kan.

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Oliver är jobbig

Idag har inte oliver sovit mycket alls, han ligger nu på mitt bröst och gnyr och pruttar.
Han har också skrikit ganska så mycket idag, vilket inte är så kul alla gånger. Som nu till exempel, då vi har sällskap och försöker spela ett spel tillsammans, äta kladd kaka och umgås. Men det står inte på Olivers schema, på hans schema står det tre olika saker som kommer mycket tätt. 

* Äta
* Bajsa
* Skrika

Visst att det är vad småbarn gör men Oliver är extrem och det har vi fått bekräftat från många olika källorm och människor.

Nu har jag precis bytt blöja på han och nu är det bara att hoppas på att han somnar så jag också kan vara lite social och äta kladd kaka.

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Frågestund

Frågestunden avslutas i morgon kväll, glöm inte att ställa era frågor.

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Haha!

Hittade den här filmen igår, tyckte att den var lite rolig. 


Vad tycker ni då? :P

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Sveriges Nationaldag

Som ni kanske vet så är det Sveriges Nationaldag idag!Hur tänker ni fira den? :)

Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Ny design

Ny design, men jag jobbar fortfarande på den. 

Thank you!

/Dennis*


bloglovin                                                                                                                        

Håller på med en ny design nu

Håller på med en design nu, som förhoppningsvis är klar till nästa veckostart.

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

...

Är det någon mer än jag som inte ser min header eller bakgrundsbilden?

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Idrottsdag i regnet

Idag har vår skola vart och spelat brännboll. Med tanke på vädret så var jag inte så "pepp" på att vara med men det vart ganska kul i slutändan.

Det började med att vi kom dit klockan 10.00, och träffade nio stycken elever från fyra klasser. Det var alltså inte ens hälften som kom. När vi började spel så regnade det inte så mycket men man gled väldigt mycket ändå, sen vart det sidobyte och bollen gick sönder.

Så klart vann vårt lag, med 6 poäng som vi tackar Fredrick  för, den ända som lyckades med att springa ett frivarv! Bra där.
Så nu är man hur trött i benen som helst + att jag och min bror har tvättstugan :(

Min bror har skaffat en ny mobil så jag kan sno hans in laddnings sladd då och då för att få in lite bilder i boggen :)
Och glöm inte att det är en frågestund på gång! Den slutar på söndag kväll så ställ era frågor.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

:(

Nu är glassen slut och jag har läst alla bloggar som jag följer :(

Så nu ska jag sova, god natt! :D

/Dennis signar ut, slut.

bloglovin                                                                                                                        

Glassigt

Nu har jag kommit hem från en lång, men rolig och lärorik dag.
Och nu sitter jag här med en skål glass och en massa chokladsås!

Glöm inte att det är frågestund på gång! Ni har till söndag kväll på er.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

The Sims3

Idag kommer The Sims3 ut i svenska butiker!

Till skillnad från The Sims2 utgåvan, kan du nu bland annat bestämma mr om din Sims utseende, ska han/hon vara tjock smal, aggresiv eller lugn.
Dina simmar kan gå ner på stan, till grannar, gå nr till parken och träffa nya människor.

Så här skriver TheSims.se:
Om simmar:

Nya realistiska personligheter - varje sim är en unik person, med en bestämd personlighet -
Skapa realistiska simmar med utpräglade personligheter. Välj mellan dussintals personlighetsdrag och kombinera dem på roliga sätt. Kombinationen som du väljer - modig, konstnärlig, ensamvarg, perfektionist, kleptoman, romantisk, klumpig, paranoid och mycket, mycket mer - hjälper till att forma dina simmars beteende och hur de interagerar med andra simmar. Nu kan dina simmar höja sig över sina vardagsbehov. De är invecklade individer med unika personligheter.

Skapa helt unika simmar
-
Skapa simmar som ser ut som du eller någon du känner. Den nya Skapa en sim är enkelt att använda och kraftfullare än någonsin. Nu kan du anpassa dina simmars utseende och personlighet totalt.

Finjustera varje del av din sims ansikte, gör om frisyren, välj exakt nyans på hudfärgen och ändra mycket mer för att skapa verklighetstrogna simmar. Smycka dina simmar med massor av modekläder, makeup och accessoarer. Det har aldrig varit enklare att skapa simmar som är smala, kraftiga, muskulösa, eller något däremellan!

Välj dina simmars personlighet, baserat på ett nyskapande egenskapssystem. Välj mellan dussintals personlighetsdrag och kombinera upp till fem egenskaper för att skapa olika intressanta karaktärer i kvarteret. Kommer du att skapa en idealistisk, kreativ drömmare som älskar att ta risker, tack vare sitt våghalsiga sinnelag? Kommer du att skapa en okänsligt, supersnyggt societetslejon som struntar i sin romantiska sida, och vars djupaste hemlighet är att hon egentligen är ett riktigt geni? Det är helt upp till dig.

Bygg din lya:


Ny obegränsad anpassning - alla kan anpassa allting! -
Bygg ditt drömhus eller designa det fulländade hemmet. Anpassa allt från golv till gardiner, skjortor till soffor, tapeter till tallrikar. Det är kul och enkelt att ändra färger och mönster vilket ger dig ett oändligt antal sätt att anpassa alternativen. Eller så fyller du simmarnas kvarter med färdiga byggnader och möbler. Vilka av dina simmar får bo i lyxiga herrgårdar, läckra ungkarlslyor, fulländade drömhus eller billiga ruckel?

Skapa ett hem -
Designa och bygg hus med total frihet att anpassa allting och skapa dina egna kvarter. Oändliga möjligheter att designa dina simmars inredning. Välj vilka färger och mönster du vill ha på möblerna. Matcha din inredning med samma mönster och färger, eller blanda mönster och färger på inredningen för att skapa en helt egen look. Möjligheterna är oändliga när du skapar dina simmars drömhus.

Stephanie är nu ute och köper detta underbara spel som hon har väntat på i över ett års tid nu! Så hon gick upp tidigt i morse för att hitta ett The Sims3 till Mac!

Pris: 369:- till 449:-
    Pc city      ellos

Hoppas många köper och njuter av spelet!

Smakprov:Sim redigeringFör huset/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Nu ska jag gå och lägga mig :)

God natt allihopa! :D

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Mmm

Idag var jag onyttig och åt på "The big M", det var gott och så men man känner ju att man är lite fet av sig efteråt.
När man har ätit upp sin måltid så lämnar man ju brickan så att nästa gäst kan sätta sig, det gör i alla fall jag. Men idag fick jag lite hjälp av den snälla "städaren", som tog min bricka ur min hand, log åt mig och nickade på huvudet. Jag tackade så mycket.

Hur kan man vara så glad med det jobbet tänkte jag, och kom fram till att han måste tänkt att det alltid finns någon som har det värre. Det brukar jag alltid tänka på, när någonting far mig illa eller helt enkelt jävlas med mig.Sedan hade jag matte och sen åkte jag hm, på vägen hem träffade jag en före detta bandmedlem. Ja, jag har spelat i band för er som undrar.
Hur som helst var det ganska mycket folk på tåget och det fanns ingen ledig sittplats, så vi fick stå upp under resans gång. Det var helt okej tills tåget började åka, då 5 personer ramlar på mig för att de inte höll i sig av olika själ. Tur som det var höll jag i två "stolpar", så jag kunde hålla dom och mig uppe. Jag kollade sedan över min axel och väntade på en ursäkt, men fick ingen. Samma sak hände en gång till, jag tog ett djupt andetag och bestämde mig för att om det skulle hända igen så skulle jag säga ifrån, och inte så snällt då heller.

Men jag hade tur, dom hann gå av innan detta hände.

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Kort inlägg

Hej, jag sitter hemma hos Stephanie med Oliver. Jag ville bara påminna er om att jag har en frågestund som väntar på frågor. Gå bara in på kategorin "FRÅGESTUND" och ställ din fråga i inlägget som finns där!

Bye for now!

/Dennis* 


bloglovin                                                                                                                        

"Nice, då får du ju dubbla barnbidrag!"

Jag fick en förfrågan om att lägga upp flera inlägg. Och eftersom min dag har vart rätt så händelserik så gör jag väl så då.

Idag, som alla andra tisdagar hade jag lektion på restaurangen, den här gången var jag i köket och jobbade. Det var fyra stycken som inte dök upp av åtta, så det var en del att göra.
Väl inne i serveringen så händer det massor, jag halkade, snubblade, brände mig och sist men inte minst så får jag en "lår kaka", i storleken av en hand, dessutom gör den jätte ont.
Hur jag fick den är inte riktigt ett mysterium, ni som känner mig, ni kan väl förmodligen lista ut hur detta gick till själva?
Men så här gick det i alla fall till, mitt under serveringen var jag tvungen att hämta pasta som hängde i kylen, vi hade nämligen gjort den själv. Och när jag för andra gången springer och hämtar pasta så är jag i mina egna små tankar, och när jag går där och funderar så smäller det till i hela högra låret och det gör ont som attan. Jag förstod förs inte vad det var som lät eller vad som hände, men efter en kvart så kom jag på det, jag hade sprungit in i ett stort järnhandtag, eller järnhandaget sprang in i mig.

Sedan efter den tuffa dagen i köket så åkte jag hem en snabbis för att byta kläder, för att sedan åka iväg igen, den här gången åkte jag till Stephanie. När jag kommer till porten så har hon fortfarande inte kommit hem från sin moster, där hon hade varit och ätit. De hade nämligen fastnat i en lång bil kö på vägen hem.
Tillslut vart klockan så mycket så att vi bestämde att det inte var någon idé att träffas idag, så då fick jag åka hem igen.
Väl hemma i Huvudsta, stöter jag på en av min brors kompisar och en av hans "polare". Efter 30 sekunders småprat så hojtar min brors vän till sin vän, "Juste, han är farsa!". Polarens kommentar var, "NICE, då får du ju dubbla barnbidrag!".
Ojojoj, om jag skrattade åt honom då, tyckte han var lite dum där som glömde att små barn också måste ha rena kläder och blöjor. Men det sade jag inte, utan jag gick hem och fortsatte på min bloggdesign som nu är här på premiär! :D

Tack och Hej!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

Ny design!

Nu får ni äntligen se designen klar, jag som har pratat om den så länge.

Märker ni något fel så skriv gärna det i en kommentar.
Är det något du inte gillar, skriv det i en kommentar.
Är det något som kan förbättras, skriv det i en kommentar.

Hoppas ni njuter av den nya designen, och lägg märke till LIVE chatten till vänster om bloggen :)

Thanks

ALLA SOM INTE SER DEN NYA DESIGNEN, GÖR FÖLJANDE: (Ctrl+r) eller (F5)

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        

Frågestund

Yes, nu är det äntligen dags för frågestund. Det finns självklart vissa frågor jag inte tänker svara på, och anledningen till det är att ni inte har någonting med det att göra, det kan t.ex. vara väldigt personliga saker.

Jag kommer att svara på alla frågor som ställs i det här inlägget, söndagen den 7 juni. Dvs nu på söndag.
Alla frågor som ställs i andra vanliga inlägg utanför den här kategorin (FRÅGESTUND) kommer alltså inte att komma in på svars inlägget på söndag.

Var så god, nu får ni fråga på!

/Dennis*

bloglovin                                                                                                                        

En dag i stan

Idag mådde jag mycket bättre, så jag har båda vart i skolan och med min familj.

I skolan så hade jag bara en lektion eftersom jag låg och sov under den första, skills, jag vet.
Men den lektionen jag hade var Svenska med en vikarie som heter Elin, hon är bäst! Hon låter oss göra så kul saker hela tiden. Idag fick vi gå ut i affärer och leta efter särskrivning i rubrikerna. Jag, min bror och vår vän Fredrick hittade ett par kul sär stavningar i en Kina butik.

Tyvärr har jag tappat bort min in laddnings sladd som gör det möjligt för mig att ladda in bilder så jag får helt enkelt skriva vad vi hittade.

- Slipmus
- Pimp Sten
- Påsar!
1 för 20kr
2 för 35kr
- Stark chill smak
- Bläckfis
- Ingefarasås (min favorit)
- Ägg på hurk

Och sen efter skolan så träffade jag min lilla familj första gången på 3 och en halv dag! Vilket jag tyckte kändes som en evighet. Tyckte att Oliver hade blivit jätte stor, men det hade han inte blivit enligt Stephanie.
Vi träffades ute och gick en sväng för att Oliver vägrade sluta skrika, stephanie ammade honom säkert 3-4 gånger under den tiden hon var ute och gick, innan vi hoppade på tåget mot stan.

Tillslut så somnade han in och vi kunde äntligen åka till stan för att byta in en klänning som Stephanie hade köpt.
Den nya var jättefin och satt som en socka på Stephanie. Och under dagen har det hänt väldigt mycket, till exempel så var det två tjejer i 16 års åldern som frågade oss om det var vårt barn som låg i vagnen. "Nej, vi har lånat det." svarade jag väldigt allvarligt för att de skulle känna sig lite dumma som ens frågade. Den ena tjejen frågade gång på gång, "Va, har ni lånat barnet, från vem, varför?" och fattade verkligen inte att jag bara skojade för än hennes vän sa att jag bara "drev"

Tydligen finns det dummare människor än vad man tror. Men det är väl för att vi normala människor ska värka smarta i deras sällskap, eller?

Bilder kommer att komma upp då jag har tid att lägga upp, eftersom jag bara har mobilkamera så blir det att lägga upp bilder när jag är hos Stephanie.

Tack och Hej!

/Dennis*
bloglovin                                                                                                                        
bloglovin RSS 2.0