BVC

BVC varpå besök idag för att ge oss lite info papper och väga den lille! Han vägde 3310 gram och har gått upp 420 gram sedan vi lämnade BB! <3

Imorn blir det skola och restaurang klara >< Kul men jobbigt!
bloglovin                                                                                                                        

Promenad

Idag tog jag, Mamma Stephanie och Oliver en liten promenad ute i blåsten! Men som tur var hade Oliver en sådan fiffig vagn som skyddade honom mot all vind! Bra va! :D

när vi var ute så ville vi köpa lite haklappar, den mindre sorten. Den är jätte bra att ha när Mamsen ammar. 
Hur som helast, här där vi/Stephanie bor finns det inte så mycket till shopping och vi orkade inte åka till stan. Så vi gick ner till den ända barnbutiken som fanns här, Mamsen gick in medan jag och Oliver stod utanför och väntade. Men de hade ingen sådan som vi ville ha så vi gick vidare för andra ärenden, banken! Mamma gick in till banken för att fixa något medan jag och Oliver stod/låg med tålamod och väntade. Han gillar inte när mamma är borta så länge så han började skrika lite :( Stackarn. 
När Mamma kom ut igen så slutade han i alla fall inte skrika! Men lite längre fram på torget ser jag en massa kullersten. AHA! Tänker jag när jag fick den lysande idén av att det kanske blir som lugnande vibrationer/vaggningar för Oliver. Stephanie skrattade lite lätt när jag berättade vad jag tänkte men gick med på det. När vi gick på kullerstenen ser vi hur han nästan stuttsar fram och tillbaka i vagnen. Men sover han? Oja! xD Det var lite roligt tyckte vi.

När vi var gick med vagnen på kullerstenen fick jag syn på 3 äldre damer med var sin rullator, alla sida vid sida på väg upp mot matbutiken. Jag säger lite halvhögt till Stephanie "Kolla dom racear! Vem håller du på? Jag tror att hon i svart vinner!" Stephanie kollar på dom och skrattar lite. När vi passerat dom så vänder jag mig om för att kolla vem som egentligen "leder". "Segern är min" säger jag för mig själv när jag ser att den svartklädda tanten ligger "först" med dryga halvmetern. (GULD)

Sedan gick vi in på den andra matbutiken och kollade om det fanns någonting där som vi letade efter. Men inga saker hittades... Så då gick vi hem.

Förresten var det Olivers första promenad! <3 

Grattis på veckodagen Oliver! Pappa älskar dig något grymt! <3
bloglovin                                                                                                                        

Natten :)

Väldigt lugn natt för min del. Somnade runt 24:00 och vaknade tillsammans med Oliver kl 02:00. Han hade bajsat lite då, stackarn. Sedan fick han mat såklart! 
Sedan vaknade jag kl 6 efter vad jag tyckte var FÖR många väckningar från stephanie, Förlåt älskling. Nu är jag vaken och ska gå till skolan om 20 minuter :'( <3 Poop
bloglovin                                                                                                                        

God Natt!

Nu ska lilla söta Oliver äta och sedan ska vi sova! Kommer att skriva om nattens händelse i morgon! 

God Nacht! 
bloglovin                                                                                                                        

...

Skola imorn! 

Jag ska till skolan i morgon, men inte hela dagen. ska bara dit och göra ett prov i natur och sen ska jag hem till Oliver och mormor igen. För Stephanie ska nämligen också till skolan i morgon. De ska gå igenom nationella provet  i matte. 
 
Snart ska väl vi gå och lägga oss så vi orkar med Skolan i morgon. Good Night readers! <3
bloglovin                                                                                                                        

En ny människa kom till världen!

Den 16 april år 2009 föddes min första son, Oliver. Vid födsel vägde han 2850g och var 50 cm lång. 
Han är blond och blåögd och har mammas fina mun!

Jag tänker inte lägga upp någon bild på honom här på min blogg. Men jag kommer skriva om honom. 
Vill ni veta mer så läs Stephanies blogg. 

Länk: http://steephii.blogg.se
bloglovin                                                                                                                        

:o

Nu helt plötsligt så börjar folk dyka upp på min blogg och ni värkar gilla den? Så nu ska jag försöka vara lite aktiv :D

Hur som helst. Vad har hänt idag, jo! Jag har för första gången serverat maten till gästerna på en tallrik (i skolans restaurang)
Det var jätte läskigt, stressigt men ändå väldigt kul och lärorikt.
Jag fick: 
* Ta beställning
* Hälla upp dricka 
* Skrika bongen (beställningen) i köket 
* Servera maten
* Och plocka bort

Detta var en rolig dag! Men nu har jag huvudvärk :(

God natt!
bloglovin                                                                                                                        

Stephanie

Jag älskar dig obeskrivligt mycket, ett bra exempel är din mage. Min kärlek för dig är lika stor som din mage.
Jag trodde aldrig att jag skulle bli den jag är i dag, för 2 år sedan. Jag trodde aldrig att jag skulle göra det jag har gjort och fått gå igenom det jag har gått igenom. Ett barn pratar jag om då framförallt. Jag trodde aldrig att jag skulle bli en ung förälder. Abort var en självklarhet för mig då jag inte visste vad det betydde. Att döda någon man själv skapat går inte utan att få skuldkänslor, det skulle inte kunna gå en dag utan att jag skulle tänka på hur hemsk man egentligen är när man gör abort. Jag tycker personligen att det är mord. Men det borde fortfarande få vara ett alternativ som framförallt mamman ska kunna ha.

Stephanie berättade här om dagen att det var en tjej som hade fått reda på i vecka 36 att hennes barn hade dött. Känslan att få föda ett dött barn är nog helt obeskrivlig. Hur som helst började jag tänka, även fast det bara är 2 dagar kvar tills BF så är det inte bara att tro att allt är okej. Vad som helst kan hända nu, speciellt under förlossningen. Stephanie kan få bristningar under förlossningen som hon kommer må dåligt över resten av hennes liv, det kanske kan bli så farligt att hon inte vill ha fler barn. Dessutom kan det fara illa för barnet då den kan strypas genom att navelsträngen ringlar sig runt halsen, eller så kan bebisens axlar vara för breda så att läkaren måste BRYTA av ena nyckelbebet för att den ska komma ut. Allt detta har hänt och det får en blivande förälder att bli orolig. 

Allt jag önskar är att vi får ett friskt barn som kommer att trivas med mig och Stephanie och i skolorna den kommer gå i 
och inte tycka att jag och Stephi är helt dumma i huvudet som gav han/henne ett liv som hon/han inte ville ha. 

bloglovin                                                                                                                        

Hard work work!

Tja! Idag är det påskafton och jag har jobbat sedan 09.00 imorse. Jobbigt men nedrans kul!
Jag jobbade lite extra på min praktikplats, Melanders Butik och Brasseri. Men idag jobbade jag bara i Fiskbutiken. 
Där fick jag mesta delen ta emot kunder och packa upp fisk och andra godsaker!

När Jag slutade jobbet (kl 17.45) så åkte jag hem kungsängen, till Stephanie. När jag kommer in igenom deras ytterdörr så ser jag Stephanie, och det första hon säger är att hon har ont. Det är nämligen så att hon börjar få VÄRKAR! :O Nej, hon har bara något som kallas "foglossning" Och det är typ när beckenet töjs ut och gör sig redo för förlossning, detta kan börja redan innan vecka 20. 
Hur som helst så var Stephanie väldigt trött, så hon lade sig i sängen där jag sedan också lade mig. 
När vi lagt oss ner så ser Stephanie att jag har ett plåster runt min vänstra tumme. 
"Typiskt du! Så j***a klantig." 
Vad kan jag säga, jag är en klant. 
När jag sedan ska berätta hur det gick till så känner Stephanie en "jätteäcklig" lukt. Det var jag som luktade för att jag hade jobbat i en fiskbutik hela dagen hela dagen, och stepahnie hatar fisk och skaldjur... Så jag hoppade in i duschen så att Stepahnie slapp spy av "stanken" . När jag hadde duschat i ungefär 10 minuter så känner jag att jag har duschat klart. Men tydligen inte, för sedan när jag ska kliva ur badkaret för att torka mig med handduken är den inte där. PLING! sa det när Dennis kom på att han glömmt handduken! -.-
Så det var bara att vänta på att kroppen skulle lufttorka, jag kunde inte ropa på Stephanie för att hennes mamma låg och sov. Efter 10 minuter var jag tillräckligt torr för att klä på mig. Jag klädde på mig och begav mig ut ur badrummet och snabbt in på stephanies rum utan att kolla varken höger eller vänster. När jag kommer in i rummet säger den halvsovande Stephanie "har du hälsat på Andy och dom"  dom kom nämligen när jag stod i duschen. Suck tänker jag eftersom jag blir röd i hela fejjan efter att jag har duschat, pinsamt. Men jag gick ut och hälsade ändå. Och nu sitter jag här medans stephanie sover typ.. Tråkiga tant! 

Och juste, skadan. Jag skulle plocka upp en kletig burgare med hjälp av en filékniv (satans vass) 
När jag för under kniven och håller i "skampiburgaren" så tänker jag "men det här gick ju fint" tills jag ska skjutsa av burgaren lite lätt från kniven, för då åkte fingret med. Det är inte mycket men det blödde ordentligt.

Ja, detta var det jag gjorde idag, + att jag knappt tvättade imorse.
Bider kommer snart på mig som blondie! 
God natt och Glad påsk så länge!
bloglovin                                                                                                                        

Var snälla!

Kom igen nu! Jag vill slå mitt rekord :o
Kom in och titta på min blogg :D Och skriv till alla era vänner att min blogg är bäst! (även fast den suger)

Jag vet att det är roligare att kolla på stephanies blogg för att hon är den som är fet men komigen Jag är iallafall pappan till den lilla saken :(

Hej då dumma människor!
Och kommentera gärna :(
bloglovin                                                                                                                        

Blond igen! :D

Snart ska jag blondera mitt hår igen! :D Jag är jätteglad för det! Hoppas det blir som jag vill att det ska bli :(

Ja, det var det jag ville säga :)

Detta var då jag, förra sommaren.


Jag vill ha mitt hål i örat tillbaka :(
bloglovin                                                                                                                        

4/4

Idag är det den 4:e April, månaden då vårt barn kommer att komma? 
Vår lilla bebis är beräknad den 14 April. Men jag tror att den kommer den 20:e faktiskt. Tyvärr Stephanie. 

Idag har jag och Steph vart i stan där vi träffade på Julia, Malin och Nadja. Vi var inte där för att träffa dom så vi stack vidare för att göra det vi egentligen skulle göra, köpa ett par fina mysbyxor till Stephie som hon kunde ha på BB när det är dags! Men neeeeeeeej, dom fanns inte i hennes storlek, dumma H&M som bara har tjockis kläder, (ursäkta alla feta där ute som läser det här) man tycker ju liksom att någon av de 4 H&M vi vart inne i borde ha haft hennes storlek.

I alla fall, sedan vart jag så himla hungrig så att det inte ens var kul längre, så vi åkte hem till Jakan och tog oss några mackor och jag slukade 1/5:s kladdkaka som vi gjorde för en vecka sen, men den var lika god ändå! :'D 

Sedan gick vi stressat ner till stationen för att få veta att vi var tvungna att sitta och vänta i 20 minuter på att tåget skulle komma. 

När vi väl kom hem så lade vi upp några bilder på bilddagboken. 
0key - Jag 
Offline - Stephanie 

Sen åt vi igen nyss igen, kl 22.00 
Och vi åt mycket! O_o Några saker som typ heter "chebachichi" och ris xD  Och sen efterrätt som då var jordgubbar med en massa grädde! :o 

Efter all den här maten kände jag att jag mer och mer började likna Stephanie! Konstigt :o

Ja, det är typ det som har hänt idag. God natt alla fina människor och sov gott!
bloglovin                                                                                                                        

Hej

Stephanie är fet!
bloglovin                                                                                                                        
bloglovin RSS 2.0