Hej en snabbis

Fick ett svar igår, på min fråga. Då hon föredrog att jag uppdaterar mer för att det är kul att läsa. Så jag antar att det är vad majoriteten tycker?

'hur som helst så är jag hos Stephanie nu och Oliver sover. Vet inte vad vi ska hitta på i helgen men jag tror vi ska natta hos mig. Vi ska äta något gott ikväll också, men vad? Kom gärna med förslag!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva... Jag ska nog lägga upp ett videklipp snart om vad som hänt och händer i skolan.

Vi höres!
bloglovin                                                                                                                        

Long time no see

Väldigt dåligt med uppdateringar, jag vet. Men nu är jag här och skriver igen för en gångs skull.

Det är inte mycket som har hänt med mig, jag har jobbat en del och gått i skolan alla vardagar. Ska tenta av datorkunskap (nördvarning) om ungefär en månad, det kommer att gå bra tror jag. Anledning till att jag vill tenta av är för att jag då får hela dagen till annat, som till exempel min familj? :D


Jag var inne på min blogg för ett par dagar sedan för att kika till läget, då jag såg att blogg.se har uppdaterat lite småsaker som statistiken, det tyckte jag om.

Det sista ag vill säga är att jag nyss var på ett möte, eller "jobbmöte" om man vill vara "jobbig" (alla som fattar är smarta) där jag fick lite tider då jag får jobba. Nu ska jag kolla på tv så ha det bra och kommentera gärna.

Oooh, en sista sak, vad är bäst:
1. korta inlägg
2. Långa inlägg
3. Video inlägg
4. Innehåll
5. Många inlägg?

/Dennis
bloglovin                                                                                                                        
bloglovin RSS 2.0