The Sims3

Idag kommer The Sims3 ut i svenska butiker!

Till skillnad från The Sims2 utgåvan, kan du nu bland annat bestämma mr om din Sims utseende, ska han/hon vara tjock smal, aggresiv eller lugn.
Dina simmar kan gå ner på stan, till grannar, gå nr till parken och träffa nya människor.

Så här skriver TheSims.se:
Om simmar:

Nya realistiska personligheter - varje sim är en unik person, med en bestämd personlighet -
Skapa realistiska simmar med utpräglade personligheter. Välj mellan dussintals personlighetsdrag och kombinera dem på roliga sätt. Kombinationen som du väljer - modig, konstnärlig, ensamvarg, perfektionist, kleptoman, romantisk, klumpig, paranoid och mycket, mycket mer - hjälper till att forma dina simmars beteende och hur de interagerar med andra simmar. Nu kan dina simmar höja sig över sina vardagsbehov. De är invecklade individer med unika personligheter.

Skapa helt unika simmar
-
Skapa simmar som ser ut som du eller någon du känner. Den nya Skapa en sim är enkelt att använda och kraftfullare än någonsin. Nu kan du anpassa dina simmars utseende och personlighet totalt.

Finjustera varje del av din sims ansikte, gör om frisyren, välj exakt nyans på hudfärgen och ändra mycket mer för att skapa verklighetstrogna simmar. Smycka dina simmar med massor av modekläder, makeup och accessoarer. Det har aldrig varit enklare att skapa simmar som är smala, kraftiga, muskulösa, eller något däremellan!

Välj dina simmars personlighet, baserat på ett nyskapande egenskapssystem. Välj mellan dussintals personlighetsdrag och kombinera upp till fem egenskaper för att skapa olika intressanta karaktärer i kvarteret. Kommer du att skapa en idealistisk, kreativ drömmare som älskar att ta risker, tack vare sitt våghalsiga sinnelag? Kommer du att skapa en okänsligt, supersnyggt societetslejon som struntar i sin romantiska sida, och vars djupaste hemlighet är att hon egentligen är ett riktigt geni? Det är helt upp till dig.

Bygg din lya:


Ny obegränsad anpassning - alla kan anpassa allting! -
Bygg ditt drömhus eller designa det fulländade hemmet. Anpassa allt från golv till gardiner, skjortor till soffor, tapeter till tallrikar. Det är kul och enkelt att ändra färger och mönster vilket ger dig ett oändligt antal sätt att anpassa alternativen. Eller så fyller du simmarnas kvarter med färdiga byggnader och möbler. Vilka av dina simmar får bo i lyxiga herrgårdar, läckra ungkarlslyor, fulländade drömhus eller billiga ruckel?

Skapa ett hem -
Designa och bygg hus med total frihet att anpassa allting och skapa dina egna kvarter. Oändliga möjligheter att designa dina simmars inredning. Välj vilka färger och mönster du vill ha på möblerna. Matcha din inredning med samma mönster och färger, eller blanda mönster och färger på inredningen för att skapa en helt egen look. Möjligheterna är oändliga när du skapar dina simmars drömhus.

Stephanie är nu ute och köper detta underbara spel som hon har väntat på i över ett års tid nu! Så hon gick upp tidigt i morse för att hitta ett The Sims3 till Mac!

Pris: 369:- till 449:-
    Pc city      ellos

Hoppas många köper och njuter av spelet!

Smakprov:



Sim redigering



För huset







/Dennis*
bloglovin

Kommentarer
Postat av: Therese

verkar ganska kul the sims 3 iallafall! Har du spelat det? ^^

2009-06-04 @ 11:39:19
URL: http://theresenystroom.blogg.se/
Postat av: Yrla Virvla VirvelFlicka

jag har köpt spelet och det är sjuuuukt kul och man kan göra mycket roliga saker!

2009-06-04 @ 12:26:16
URL: http://iirla.blogg.se/
Postat av: Daniel

När tar vi ett parti spel?

2009-06-04 @ 13:57:44
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Louise

Åh jag vill ha! :D



2009-06-04 @ 14:13:08
URL: http://lowice.blogg.se/
Postat av: Isabella

åhvill oxå :(, men min dta e dum! Har sims 2 & familjeliv vill ha 3 oxå, men de GÅR INTE :(

2009-06-04 @ 14:50:16
URL: http://isabellaaz.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Har aldrig varit någon simspelare, men en av mina systrar var som tokig i det första spelet... kanske skall trean bli en present till henne... tack för tipset!



Och tack för dina kommentarer också!:.))

2009-06-04 @ 19:46:49
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Josefine

Åhh sims!:D Har har vi simspelaren nummer ett^^ Men sims 3...köpte det idag och det är lite annorlunda att spela...man saknar nästan sims 2, men man vänjer sig nog^^ Du då, spelar du sims?:D

2009-06-04 @ 23:31:31
URL: http://mysticalme.blogg.se/
Har du någonting på hjärtat?:

Vill du piffa till din kommentar så det blir lite roligare för oss? Då kan du använda dig av dessa kommandon:

Fetstil - *Din text*
Understruket - _Din text_



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
Trackback
plusikassan.se
bloglovin RSS 2.0